[b3/b4] Lampy przednie - zespolone,przeróbka kierunkowzkazów
[b3/b4] Lampy przednie - zespolone,przeróbka kierunkowzkazów
Witam mam pytanie chcę kupić lampy zespolone do b4 i w jaki sposób podłączyć kierunkowskazy :?: I czy reszta końcówek z normalnych lamp będzie pasować bez przerabiania :?: Czy ktoś z Was już przerabiał końcówki od kierunków, jakieś kostki trzeba dokupić czy coś w tym rodzaju. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 19 lip 2010, 23:47 przez joandaw, łącznie zmieniany 1 raz.
Rejestracja w 93 styczeń... a graty są 92
ps. Tak ostatnio myślałem co by pomarańczki dać w pozycję.... ciekawe jak długo bym na tym pojeździł
ps. Tak ostatnio myślałem co by pomarańczki dać w pozycję.... ciekawe jak długo bym na tym pojeździł
Ostatnio zmieniony 19 lip 2010, 23:51 przez MIODEK, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Re: [b3/b4] Lampy przednie - zespolone,przeróbka kierunkowzk
Poniewaz nie ma tam kierunkowskazow to musialbys rozwiercic gniazdo postojowki wlozyc tam koncowke i zarowke z kierunkowskazu aktualnego a pod spodem obsadzic postojowke. Byly takie projekty wiec poszukaj na Audi Klub Polska bo nie jestem pewien czy tutaj ktos tak robil.joandaw pisze:Witam mam pytanie chcę kupić lampy zespolone do b4 i w jaki sposób podłączyć kierunkowskazy :?: I czy reszta końcówek z normalnych lamp będzie pasować bez przerabiania :?: Czy ktoś z Was już przerabiał końcówki od kierunków, jakieś kostki trzeba dokupić czy coś w tym rodzaju. Pozdrawiam
ps. temat wyczerpany chyba ze ktos bedzie chcial dorzucic fotki...wtedy otworze bo juz sie zaczyna gadka nie na temat