[b4] Lampy przednie - żółte klosze (soczewki)
[b4] Lampy przednie - żółte klosze (soczewki)
Naszla mnie wizja zoltego przodu, zabieg mial by polegac na pomalowaniu od wewnatrz kloszy na zolty kolor motipem. Pacjent to soczewka z wkladem bi-xenonowym, mogl bym ewentualnie zostawic nie zamalowane pole na wysokosci soczewki. Halogeny tez na zolto, kierunki pomaranczowe albo biale pomalowane na zolto. Widzial ktos takie zolte lampy w B4 ?
Ostatnio zmieniony 15 lut 2011, 09:21 przez PI7er, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja widział, nawet w czarnym kolorze byla, jak znajde to wrzuce ale ciezko bedzie bo to zdjecia z jakiegos zagramanicznego zlotu byly na jakiejs stronie.
W moim odczuciu z czarnym lakierem srednio to lezy, został bym przy zoltych halogenach i pomaranczowym kierunku ale o gustach sie nie dyskutuje.
Masz nowe klosze czy takie bez odprsyków wogóe, jesli tak to moze lepiej folia transparetna z zewnatrz okleic niz motipem malowac :?:
PS- Wiesz ze od stycznia 2010 zolte swiatła sa niezgodne z przepisami ruchu drogowego, pisze bo nie wiem jak tam stoisz u siebie w stosunkach kierowniczo-policyjnych
W moim odczuciu z czarnym lakierem srednio to lezy, został bym przy zoltych halogenach i pomaranczowym kierunku ale o gustach sie nie dyskutuje.
Masz nowe klosze czy takie bez odprsyków wogóe, jesli tak to moze lepiej folia transparetna z zewnatrz okleic niz motipem malowac :?:
PS- Wiesz ze od stycznia 2010 zolte swiatła sa niezgodne z przepisami ruchu drogowego, pisze bo nie wiem jak tam stoisz u siebie w stosunkach kierowniczo-policyjnych
Szukaj, bo wyjdzie ze sciema <ok>Słonik pisze:Problem w tym ze ja nie pamietam gdzie tego szukac, tarfilem wtedy na to przez przypadek <lol>
Z przodu taka folia moze sie szybko matowic/piaskowac wiec od wewnatrz pomalowane bylo by na lata <ok> Nie wiem tylko jak by na to dzialala temperatura z palnika xenonowego.
Kierunek pomaranczowy bedzie, juz jadą do mnie..
Ha ha wiedzialkem ze tak bedzie <rotfl2>PI7er pisze:Słonik napisał/a:
Problem w tym ze ja nie pamietam gdzie tego szukac, tarfilem wtedy na to przez przypadek
Szukaj, bo wyjdzie ze sciema
Nie no szukam, musze sobie przypomniec gdzie to bylo.
Mo jak tam wolisz z tym malowaniem/klejeniem
Zarnik ksenonowy emituje mniej ciepla niz zarówka 55W.
dobra, dobra, rób te VT jak chcesz wyjsc z tego z twarza <ok>
Szczerze to nigdy sie nie zaglebialem w ilosc wydzielanego ciepla, jestes pewny ze mniej xenon ?
Oddasz reke za to ? :mrgreen:
@szuan
Faktycznie, bialy mat tez mogl by fajnie wygladac, ale trzeba to skladac w bialych rekawiczkach :mrgreen:
Szczerze to nigdy sie nie zaglebialem w ilosc wydzielanego ciepla, jestes pewny ze mniej xenon ?
Oddasz reke za to ? :mrgreen:
@szuan
Faktycznie, bialy mat tez mogl by fajnie wygladac, ale trzeba to skladac w bialych rekawiczkach :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 14 lut 2011, 20:38 przez PI7er, łącznie zmieniany 1 raz.
- patrykk007
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
PI7er, http://m3forum.net/m3forum/showthread.php?t=304398
ja mialem pomytsla coby posikac odblysnik z swiatel drogowych, a reszta czarna coś a'la w tych beemkach ale narazie brak chęci i nowego klosza tylko odwleka ruch :roll:
pzdr.
ja mialem pomytsla coby posikac odblysnik z swiatel drogowych, a reszta czarna coś a'la w tych beemkach ale narazie brak chęci i nowego klosza tylko odwleka ruch :roll:
pzdr.