[b4] Lampy tylne - A6 C4 > b4 sedan
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
juz nie przesadzajcie
to ze pasuja lampy to nie znaczy ze cala klapa podejdzie(caly tyl nie podejdzie bo jest szerszy)
trzeba przerobic klape z B4 zeby spasowaly lampy A8 D2
poprostu kupujemy klape uzywke i dłubiemy i rezamy-ja chyba tak zrobie tylko najbardziej mnie ciekawi czy kolorki lamp spasuja bo dzis zakladalem lampe z helli do kompletu tych wloskich produktow i bardzo nie pasowaly kolorystycznie
to ze pasuja lampy to nie znaczy ze cala klapa podejdzie(caly tyl nie podejdzie bo jest szerszy)
trzeba przerobic klape z B4 zeby spasowaly lampy A8 D2
poprostu kupujemy klape uzywke i dłubiemy i rezamy-ja chyba tak zrobie tylko najbardziej mnie ciekawi czy kolorki lamp spasuja bo dzis zakladalem lampe z helli do kompletu tych wloskich produktow i bardzo nie pasowaly kolorystycznie
Ostatnio zmieniony 09 mar 2010, 23:18 przez rafalaudi1, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
a ja powiem ze te lampy od a8 wcale nie sa takie rewelacyjne w b4 i widzialem to na zywo...to autko oprocz zabudowy bagaznika alu i wlasnie tego pomyslu z klapa defakto napakowana szpachla nie robi wrazenia. W kronachu obejrzalem dokladnie i takie to sobie...pozatym blotniki tez przerezane bo kierunki tez sa od a8 <ok>
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
można prosić o więcej foto jak ktoś ma tego A80 B4?UFOtm pisze: a ja powiem ze te lampy od a8 wcale nie sa takie rewelacyjne w b4 i widzialem to na zywo...to autko oprocz zabudowy bagaznika alu i wlasnie tego pomyslu z klapa defakto napakowana szpachla nie robi wrazenia. W kronachu obejrzalem dokladnie i takie to sobie...pozatym blotniki tez przerezane bo kierunki tez sa od a8 <ok>
Zdecydowanie masz racje, juz na zdjeciach widac ze osoba ktora to nie rezała nie była perfekcjonista. Jednak przyznam szczerze ze..dupcia B4 z lampami od A8 D2 podoba mi sie bardziej niz dupcia ori A8 D2.. przynajmniej patrząc na te 2 zdjecia :mrgreen:UFOtm pisze:a ja powiem ze te lampy od a8 wcale nie sa takie rewelacyjne w b4 i widzialem to na zywo...to autko oprocz zabudowy bagaznika alu i wlasnie tego pomyslu z klapa defakto napakowana szpachla nie robi wrazenia. W kronachu obejrzalem dokladnie i takie to sobie...pozatym blotniki tez przerezane bo kierunki tez sa od a8 <ok>
- Audi B4 2.0
- Forum Audi 80
sory ze sie wtrace ale blenda od a6c4 viewtopic.php?t=12020 podejdzie z tymi lampami do b4 bez wymiany tych bocznych zb4? tylko ta blenda troche droga czy tak chodza?
Hello guys! I must say that the A6 piece is not that nice to see, but the A8 look very very good, but it is probably too expensive to make. I have seen there is a competition on this forum with cabrio tail lights. Could you ask that guy how did he make them fit, get some pics, because that look really awesome.