[b3/b4] Licznik - zmiany stylistyczne
[b3/b4] Licznik - zmiany stylistyczne
Jest tak, auto mam stare z czym się wcale nie gryzę. Jednak linia jest całkiem ciekawa, deska zgrabna, zegary nie najgorsze, tylko ta szachownica z kontrolkami... taż to badziewie mnie do szału doprowadza, za każdym razem jak na to spojrzę to przypomina mi się deska z golfa I
No i wymyśliłem sobie tak, coby tą tablicę kontrolną pomiędzy zegarami przykryć półprzepuszczalnym, czanym i najlepiej matowym lustrem. Tylko skąd takie wziąć?? Może ktoś ma pomysł w czym to występuje? Najpierw pomyślałem o starym wideło - tam były takie napylone "szybki" ale raz że małe a dwa że jakieś powyginane w kształty aerodynamiczne...
Może ktoś ma jakiś pomysł jak się pozbyć tej rozdzielni ??
No i wymyśliłem sobie tak, coby tą tablicę kontrolną pomiędzy zegarami przykryć półprzepuszczalnym, czanym i najlepiej matowym lustrem. Tylko skąd takie wziąć?? Może ktoś ma pomysł w czym to występuje? Najpierw pomyślałem o starym wideło - tam były takie napylone "szybki" ale raz że małe a dwa że jakieś powyginane w kształty aerodynamiczne...
Może ktoś ma jakiś pomysł jak się pozbyć tej rozdzielni ??
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2010, 21:29 przez subratri, łącznie zmieniany 1 raz.
- percevalle
- Audi 80 Klub
Auto Check / Board Computer http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... c1faa82cfa (zdjęcie zapożyczone od Klaksona)