[b3/b4] Lusterka - wymiana, wybor ?
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
:roll: powiem szczerze ze mi sie osobiscie lusterka porsche nie podobaja tak bardzo zeby je zalozyc...wiem kto ma w garazu i tez nie wie czy je zakladac i chyba raczej je sprzeda....co do lusterek to orginal najlepszy podgrzewany i elektryczny tylko dlaczego nie postanowili jeszcze zrobic nakladek chromowanych to nie wiem... :evil:
Mnie się takie nakładki podobaja, ale nie wiem jak to wyglada w 80, w A4 super - co do 80 nigdy nie widziałem i moze się okazac ze to fatalny pomysł. ? Jak narazie mi sie podoba i jak by były to chętnie bym zobaczył jak to wyglada w 80
Ostatnio zmieniony 28 lut 2010, 21:46 przez morus, łącznie zmieniany 1 raz.
...mimo to wybrałbym lusterka Porschemorus pisze:i cena cena robi szalaną róznice taka nakładka moze kosztować jakieś 60 zł a lusterka od porshe znacznie więcej
Ostatnio zmieniony 28 lut 2010, 21:47 przez FranoF1, łącznie zmieniany 1 raz.
no tak prawda panowie te lusterka od porsche sa śliczne w audi i nawet nie mam zamiaru tego podwazać tylko ta cena a ja nie pracuję jeszcze się ucze w tym roku matura moze za rok będzie mnie stać :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 28 lut 2010, 21:48 przez morus, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
PawelG pisze:a tak wogóle to jakie jeszcze autka mają takie lusterka "na nóżce", bo z takich to można coś zrezać, wiem że od MX-5 ktoś już robił.
wiem, że matiz ma takie, ale ani ładne, a zresztą chyba źle bym się czuł z takimi w audiku :mrgreen:
Hehehehe :-> no ostatnio wracałem ze szkoły piechotą to kurde przyglądałemsie własnie na lusterka i tak sobie myślałem o tych z Porsche i kazde autko ktore stało na ulicy miało lusterka w koncikach drzwi..do takich to nie trudno bo wsadzisz M3 i git ale wśrod nich mial tylko jeden takie na drzwiach własnie Matiz...hehehe :mrgreen: