[all] Malowanie kratek nawiewów i pokrowce na fotele
[all] Malowanie kratek nawiewów i pokrowce na fotele
Panowie co myslicie o pomalowaniu kratek nawiewów??? Zrobiłem tak w swoim poprzednim samochodzie i efekt był fajny nie wiem jak w tym bedzie to wygladało. Aha i jakie pokrowce polecacie ?? tzn pod kolor samochodu czy raczej jakies czarne albo siwe??
Ostatnio zmieniony 09 mar 2010, 23:53 przez roman1988, łącznie zmieniany 1 raz.
no pokrowce to podstawa bo siedzenia sa masakryczne , własnie sie rozgladam za pokrowcami ale bez zadnych wzorków typu smoki napisy nie bede robił wioski:) jakies zwykłe jednolite czarne albo czarno siwe no albo czarno zielone pod kolor auta:) a kratek nie maluje tak tylko zapytałem czy ktos to robił:)
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
popros kogos w VT o pomalowanie tych kratek bo mnie sie podobaja w tej renowce... w audi moze byc gorzej bo te kratki za duzo miejsca na desce zajmuja, i by byla za duza przesada z srebrno podobnymi detalami w srodku...
pokrowce, oczywiscie czemu nie? tak jak ktos pisal sa firmy ktore szyja idealnie pod auto i wcale nie widac ze ma sie pokrowiec, a dziury sa zakryte, wiem bo moj ojciec w mesiu takie sobie sprawil i jest gitara
pokrowce, oczywiscie czemu nie? tak jak ktos pisal sa firmy ktore szyja idealnie pod auto i wcale nie widac ze ma sie pokrowiec, a dziury sa zakryte, wiem bo moj ojciec w mesiu takie sobie sprawil i jest gitara
- przemko1982
- Audi 80 Klub
Malowanym kratkom nawiewów mowie stanowcze n i e :evil: :!: A co do pokrowców to ja jestem za-sam uzywam bo czesto zdarza mi sie wsiadac do autka w roboczych ciuchach i poprostu szkoda mi maltretowac siedzenia-przewaznie kupuje pokrowce w Niemcowni-sa w niezlych pieniadzach,a i jakosc jakos lepsza :mrgreen:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt: