[All] Prośby o Virtual Tuning
-
- Forum Audi 80
LUDZIE! Zastanówcie się chociaż minutę zanim wstawicie taki śmieciowy post jak kolega powyżej. Żeby zrobić realne VT trzeba mieć zdjęcie auta w dobrej jakości i najlepiej dużej rozdzielczości. A dawca felg, czy innych elementów musi spełnić poniższe warunki:jastrzabb4 pisze:poprosze o przymierzenie tych alu
1. Podobny kąt zrobienia zdjęcia. (innymi słowy, jeżeli auto było pstryknięte aparatem trzymanym pod kątem 60% od linii bocznej auta oraz z wysokości 180cm, to nie możecie wstawiać felgi zrobionej na wprost, albo nawet pod kątem, ale znacznie innym)
2. Światłocień. Nie możecie wstawiać zdjęć felg zrobionych gdzieś w piwnicy przy użyciu lampy błyskowej, gdy samochód był zrobiony bez niej, w jasny dzień. Przedmioty muszą mieć zdjęcia z tych samych warunków. Dajesz brudne auto, to daj też fotki brudnych felg.
3. jastrzabb4, nie zauważyłeś, że na fotkach felg z czerwonymi rotorami i polerowanymi rantami bez śrubek NIE MA ANI JEDNEGO UJĘCIA CAŁEJ FELGI? Na każdym zdjęciu wszystkie felgi są poobcinane.
Chętnie bym czasem komuś pomógł w doborze kół, czy czegoś innego, ale wysilcie się i przeszperajcie net w poszukiwaniu porządnych zdjęć. Wstawiając dziadostwo otrzymacie to samo. Peace.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
ATLAS, hahaha niezli sa ;p
sory za ot ale mysle ze jest to tu potrzebne dla wyjasnienia takich nie jasnosci...
Może bardzo powierzchownie się wyraziłem - chodzi mi o to że żadna szanująca się firma nie zrobi ci dystansu zmieniającego rozstaw z 4 na 5 śrub bo jest to najzwyczajniej w świecie niebezpieczne... Ja mam swoje plany co do auta i powiem ci że zmiana piast spokojnie zamknie się w 400zł - na nowych częściach... I chodziło mi tu głównie o faktor bezpieczeństwa ale tego nie dopisałem... Pozdr.
hmm to ciekawe co piszesz, dal mnie to zadne agro, tym bardziej ze kto niby bedzie wiedzial ze nie zmieniles calej piasty? bedziesz pokazywal wszystkim ze masz dystans? a nawet jakby to taki sam agro powinien byc dystans odsadzenia felgi, czy jak kto woli zmniejszenia et felgi, ale tak nie jest bo ludzie to stosuja... koszta? kumpel zaplacil 400pln za zmiane rozstawu z 4x100 na 5x112,43, najwiekszym wyzwaniem jest znalezienie czlowieka ktory podejmie sie takiego... wyzwaniaOofol pisze:Jagnuś nie martw się nie mam zamiaru stosować dystansów. Dla mnie równie zakrawa agro... Co więcej - koszt takich dystansów jest zbliżony do kosztu wymiany piast na 5 śrubek
sory za ot ale mysle ze jest to tu potrzebne dla wyjasnienia takich nie jasnosci...
Może bardzo powierzchownie się wyraziłem - chodzi mi o to że żadna szanująca się firma nie zrobi ci dystansu zmieniającego rozstaw z 4 na 5 śrub bo jest to najzwyczajniej w świecie niebezpieczne... Ja mam swoje plany co do auta i powiem ci że zmiana piast spokojnie zamknie się w 400zł - na nowych częściach... I chodziło mi tu głównie o faktor bezpieczeństwa ale tego nie dopisałem... Pozdr.
Ostatnio zmieniony 21 lut 2010, 19:53 przez Kolczat, łącznie zmieniany 1 raz.
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Witam,
Można by prosić o virtual tuning dotyczący alufelg? Chciałbym sprawdzić jak auto wyglądałoby na Borbecie A.
Ogólnie w "galerii' Google jest sporo zdjęć Borbetów, jednak nie wiem, które zdjęcie będzie najlepsze. Znalazłem kilka takich, może będą ok. Jestem także otwarty na sugestie dotyczące alufelg. Najlepiej w formie wizualnej
Może z takim zdjęciem pod kątem da się coś zrobić..
Można by prosić o virtual tuning dotyczący alufelg? Chciałbym sprawdzić jak auto wyglądałoby na Borbecie A.
Ogólnie w "galerii' Google jest sporo zdjęć Borbetów, jednak nie wiem, które zdjęcie będzie najlepsze. Znalazłem kilka takich, może będą ok. Jestem także otwarty na sugestie dotyczące alufelg. Najlepiej w formie wizualnej
Może z takim zdjęciem pod kątem da się coś zrobić..