[all b4] tylna blenda - jaki kolor
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Ja też kupiłem z allegro i taka dostałem.Później kupiłem jeszcze jedną i mimo że była tej samej firmy ,była jaśniejsza.Także z tymi foliami niestety tak jest... Tu mam jeszcze dwa zdjęcia w świetle dziennym.Na wiosnę może pomaluje listwy w zderzaku i pozbędę się znaczków z tyłu więc mój staruszek trochę odmłodnieje
hudy, tak popatrzyłem na Twoje tylne lampy i postanowiłem że też sobie takie sprawie.
Zakupiłem folię od tego pana http://allegro.pl/show_item.php?item=2895918408
i zrobiłem sobie colour edition.
Zakupiłem folię od tego pana http://allegro.pl/show_item.php?item=2895918408
i zrobiłem sobie colour edition.
- hudy
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No i bardzo ładnie ci to wyszło <ok> ja mam trochę mniejsze okienko na wsteczny żeby tylko coś świeciło na jasno by się nikt nie przyczepił no i by było coś widać w nocy bo swego czasu miałem całe czerwone to przy cofaniu nic nie było widać i musiałem się wspomagać przeciwmgielnymi :mrgreen: Folie też kupiłem u tego gościa tylko niestety trafiła mi się trochę za jasna.Poprzednia co kup owalem była troszkę ciemniejsza.A tu jeszcze dzisiejsze zdjęcia po myciu.
- hudy
- Forum Audi 80
- Kontakt:
W poniedziałek będę poprawiał trochę malowanie gdyż podjechałem dziś do lakiernika i dobierałem kolor z pasków by był identyczny z lampami.Udało mi się dobrać taki sam kolor jak są lampy i w poniedziałek będę miał lakier.
ignac112 Ja oklejałem tylko wsteczny gdyż miałem podobny odcień filii jak kolor lamp no i między wstecznym a reszta lamp jest pionowe połączenie i po naklejeniu i docięciu folli w ogóle nie widać na łączeniu...
ignac112 Ja oklejałem tylko wsteczny gdyż miałem podobny odcień filii jak kolor lamp no i między wstecznym a reszta lamp jest pionowe połączenie i po naklejeniu i docięciu folli w ogóle nie widać na łączeniu...
- jacek199315
- Forum Audi 80