[b3/b4] Zderzak przedni - cabrio > sedan ?
[b3/b4] Zderzak przedni - cabrio > sedan ?
Tak jak w temacie .
Da rade cos takiego zrobic ???
Zamierzam sie do zmiany i nie wiem czy kupowac czy nie.
Da rade cos takiego zrobic ???
Zamierzam sie do zmiany i nie wiem czy kupowac czy nie.
Ostatnio zmieniony 03 paź 2010, 19:22 przez dave9331, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
ja mam tylni zderzak sprzed '98, wiec jest on podobny do tego od competition wystepowaly w sedanie) i tak jak pisze Tighe, bedzie on bardzo trudno dostepny i bardzo drogi... jezeli chodzi o przod taki jak moj to licz sie z kosztami bo o ile skorupe mozesz kupic tanio to kratki i oswieltenie przekroczy 1k pln... zalezeni bez problemowe wystarczy sobie zrobic swoistego rodzaju winkle i bedzie mozna idealnie wyregulowac zderzakw stosunku do listewek pod reflektorami albo ori slizgi ktore przymocowujesz do przedniej belki (nakretki sa juz zwykle wspawane w belke)... jezeli chcesz dokladne szczegoly tego co pisze to musisz zdjac swoj zderzak i zrobic fotke przodu, ale w dobrym swietle
Woesz cp kolego,tak wiem koszta są dosyc spore, ale mam ladny zderzak na oku (juz z kratkami i halogenami i kierunkami )
Od kumpla,ktory za 2 miesiace zmienia auto i ze tak powiem chcemy sie wymienic zderzakami (ja mu 300zł doplacam za caly kompletny .
Takze narazie jeszcze nie bede sciagal zderzaka,
Jeszcze do kompletu chcialbym tylni wymienic, no ale jezeli nie pasuje, to moze zaczne poszukiwania zderzaka tylniego z wersji competition
Od kumpla,ktory za 2 miesiace zmienia auto i ze tak powiem chcemy sie wymienic zderzakami (ja mu 300zł doplacam za caly kompletny .
Takze narazie jeszcze nie bede sciagal zderzaka,
Jeszcze do kompletu chcialbym tylni wymienic, no ale jezeli nie pasuje, to moze zaczne poszukiwania zderzaka tylniego z wersji competition