[b3] Zderzak przedni - Rs2 > b3 ?
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
[b3] Zderzak przedni - Rs2 > b3 ?
Witam, kieruję do was pytanko, jak wam się widzi zderzak RS2 w b3? czy ktoś ma może foto b3 z takim zderzakiem, jeśli tak to prosił bym o podesłanie na maila: marqs85@op.pl bądź wklejenie na forum.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2010, 09:48 przez M@rcus, łącznie zmieniany 1 raz.
Przyłączam się do opini Rafała. Z tym zderzakiem od RS-ki to by już pod wieś tunning podchodziło. Takie jest moje zdanie. Co innego gdyby to było B4 to można coś myśleć ale w B3 to poprostu nie pasuje. Zderzak od S2 też będzie dziwnie wyglądać w B3. Poszukaj jakiegoś od Coupe lub wersji Sport albo jakiś delikatny spojlerek pod zderzak...... :idea:rafi pisze:M@arcus ja tez sadze podobnie co przedmowcy!!! jak juz to zapodaj zderzak z kupejki albo z b3 z wersji sport edition - tez fajnie wyglada!!!
Wydaje mi się że fajnie zrobiona B3 będzie pasowac do takiego zderzaczka z RSki, ale do tego zdałoby się wrzucić fele 17, nowe lampeczki, halogeny i kierunki od RS, zrobić dodatkowe malowanie, wymienić tył, wrzucić blendę z 90 itp. A to jest spory koszt. Szkoda tych pieniędzy na silnik 1,6d :mrgreen:PABLO pisze:Przyłączam się do opini Rafała. Z tym zderzakiem od RS-ki to by już pod wieś tunning podchodziło. Takie jest moje zdanie. Co innego gdyby to było B4 to można coś myśleć ale w B3 to poprostu nie pasuje. Zderzak od S2 też będzie dziwnie wyglądać w B3. Poszukaj jakiegoś od Coupe lub wersji Sport albo jakiś delikatny spojlerek pod zderzak...... :idea:rafi pisze:M@arcus ja tez sadze podobnie co przedmowcy!!! jak juz to zapodaj zderzak z kupejki albo z b3 z wersji sport edition - tez fajnie wyglada!!!
Zdrzak RS2 do B3 pasuje ale jak sie zalozy progi i dokladke tylnego zderzaka co widac na tych fotkach.
Najlepiej taki zderzak albo od Cabrio
Najlepiej taki zderzak albo od Cabrio
Ostatnio zmieniony 29 lip 2007, 21:17 przez KORU, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant