... u mnie też niema :lol: :oops:OGr pisze:nawet klimy sobie nie zafundował.
[All] Zderzak przedni - singleframe itp.
- Daniello85
- Audi 80 Klub
- krzysiek11
- Forum Audi 80
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Wieś wiocha i tyle.... wg was... bo tuning audi to zło i grzech ? Te pierwsze nie wiele sie różnią od tej co frano wrzucił (chociaż ładniejsza) ale i tak mowicie ze wies....
Mi sie wszystkie 4 podobają... robicie sie jak moj ojciec*
*jesli w książce serw. pisze opona 185/65/14 to taka bedzie zeby grom z jasnego nieba walił i nie wolno zmieniac...
Mi sie wszystkie 4 podobają... robicie sie jak moj ojciec*
*jesli w książce serw. pisze opona 185/65/14 to taka bedzie zeby grom z jasnego nieba walił i nie wolno zmieniac...
morajb4 a co Ty sie tak ciągle rzucasz :?: :!: kazdy tu wyraza swoje opinie i tyle jednym sie podoba innym nie jedni lubia tuning inni serie i tyle a ja zauwazylem ze Ty tu walczysz z kazdym komu sie cos nie podoba ... moze zle to rozumie ale tak to widze. mam nadzieje ze nie rozumiesz mnie zle nie mam nic do Ciebie, szanuje Cie i twoje poglady ale nie bierz kazdego postu chlopakow jako atak na tuning inny niz german. pozdrawiam.
ode mnie masz pifko <ok>duo pisze:morajb4 a co Ty sie tak ciągle rzucasz :?: :!: kazdy tu wyraza swoje opinie i tyle jednym sie podoba innym nie jedni lubia tuning inni serie i tyle a ja zauwazylem ze Ty tu walczysz z kazdym komu sie cos nie podoba ... moze zle to rozumie ale tak to widze. mam nadzieje ze nie rozumiesz mnie zle nie mam nic do Ciebie, szanuje Cie i twoje poglady ale nie bierz kazdego postu chlopakow jako atak na tuning inny niz german. pozdrawiam.