FranoF1 pisze:..jeszcze jedno co mnie interesuje, to gdzie on ma Kierunkowskazy :?:
Pewnie zamiast postojowek w lampach
ALbo...po co mu kierunkowskazy, z przodu nikt nie patrzy
...taaa tylko nie zapomnijcie o takich rzeczach jak:stefanskar pisze:moje zdaanie jest takie zderzak s2 jest ladniutki ale ten z cabrio jest ladniejszy te zaokraglone lampy wygladaja ekstra jak odloze pare groszy to zakupuje taki a wtedy bede mogl opchnac ten swoj :mrgreen: orginalny
...wszystko sam montowałem...banalnie prosteLasek71 pisze:Ile Frano wydales za oswietlenie ? halogeny i kierunki bo chyba tez masz i sam to montowalesczt dawales do elektryka ? ile taka zabawa moe kosztowac?
Ad.1. Pasuje.ravestation pisze: 1.interesuje mnie, czy zderzak pasuje bez żadnych rzeźb itd ? w sumie też mam cabrio, tylko 94...
2.czy oświetlenie do zderzaka ma jakieś zamienniki, tzn. inne niż Hella (wiem że kierunki robi "in.pro" - koszt 99 euro, ale co z halogenami??), jeśli nie to jaki jest koszt kompletu samych halogenów i czy można je kupić bez kierunków w Audi, bo te kupiłbym od in.pro (są identyczne, tylko tańsze, bo nie Hella).
Dziękuję z góry za pomoc
z tym nie ma problemu - byłem tylko ciekaw ile kosztują ori i czy je dostane bez "migaczy" bo są identyczne jak ori, tylko nazwa firmy jest inna (a ja nie lubię przepłacać jeśli w tym przypadku mam produkt tej samej jakości)...FranoF1 pisze:zawsze jest opcja ich kupienia, jeśli Cie nie stać na ori halogeny.
FranoF1 pisze:...mi się wydaje, że to jest oryginalny zderzak z S2, tylko lekkko ztjuningowany :-x tzn zaspawane otwory na kierunki i halogeny....zgredek27 pisze:Dokladnie tak , frano to ta niebieska na bazie jakiegos orginalu ma robiony zderzak czy tez totalny haos i laminat itp?
...jeszcze jedno co mnie interesuje, to gdzie on ma Kierunkowskazy :?: