Nie jakaś pierdoła tylko inwerter.. i nie koszosztuje tak duzo jak mówisz... chyba ze dla ciebie (przykladowo kupując Indiglo za140zł) 60 zł to duzo.... Inwerter kosztuje 58 złwilli pisze:potrzebna jest jeszcze jakaś pierdoła która mało nie kosztuje a bez niej lipa nic prawdopodobnie nie działa
[b3/b4] Zegary Indiglo
Spoko ale szkoda ze nie czerwone no i co mi sie nie podoba to to ze nie widać ile km przejechałes bo cos słabo podświetla...
Tylko takie :mrgreen:
No ewentualnie takie cos..
Albo białe ori lub strony wschodnich sasiadow :mrgreen:
Ogolnie dla mnie temat do kosza....o tarczach zegarow juz bylo..ale i tak sie dopisalem <ok>
Przepraszam Frano ale... albo zamknijcie ten temat z reszta troche bezsensowny albo niech juz ludzie pokazuja te tarcze..bo innego sensu w nim nie widze.
No ewentualnie takie cos..
Albo białe ori lub strony wschodnich sasiadow :mrgreen:
Ogolnie dla mnie temat do kosza....o tarczach zegarow juz bylo..ale i tak sie dopisalem <ok>
Przepraszam Frano ale... albo zamknijcie ten temat z reszta troche bezsensowny albo niech juz ludzie pokazuja te tarcze..bo innego sensu w nim nie widze.
Ostatnio zmieniony 03 sty 2008, 19:51 przez zgredek27, łącznie zmieniany 1 raz.
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
jeśli chodzi o te zegary to wszystko fajnie wygląda tylko żeby zamówić z czerwonym podświetlaniem no ewentualnie z białym aha i żeby nie świeciły całe tarcze,miałem przyjemność jechac samochodem z całymi tarczami świecącymi i powiem wam że cały dzień oczy mnie bolały...
edit:
FranoF1
edit:
FranoF1
Ostatnio zmieniony 04 sty 2008, 17:54 przez hudy, łącznie zmieniany 1 raz.
na moje chłopaki ładnie to wyglada ale jakoś mi nie pasują do Audicy, kiedys moj kuzyn, który bawil sie w taki wizualny tuning na swoim fordzie wstawił podswietlenie na całych tarczach chyba ultrafioletem i dostał za to mandat gdyz policjant stwierdził że to oślepia kierowce i że dokładnie nie widac jaką pretkościa jedzie samochód...
Pozdrawiam
RobertO
Pozdrawiam
RobertO