Za dużo czytasz ,w dodatku na pewno nie na temat tego auta .Gdybys zerknął pod maskę ,to byś zobaczył <ok> to co Krzysiek 84, pokazał na fotce ,czyli fabryczny króciec w dolocie na weżyk 8-)14Piter88 pisze:Czytałem że żeby wpiąć manometr trzeba rozwiertać dolot i potem go zaślepić
A po ci ci cala pompa :?: O ile zamierzasz pozostać przy pompie na linkę ,to potrzebne ci są bebechy z pompy tdi ,żeby je założyć ,zamias ori bebechów w twojej pompie na linkę .Tłokorozdzielacz ,fala i spręzyny ,powinny wystarczyć ...a nie cała pompa .Pompy do tdi i bebechy do nich ,mam jakie tylko chcesz ,wiec jak czegoś bedziesz potrzebował ,to się odezwij .Ja gdyby tylko była wiązka z wtyczką do ECU ,nie zastanawiał bym się nawet chwili ,i zrobił bym ori tdi z ori pompą i kompem ,bo tylko takie sterownie zapewnia pełne osiągi tego silnika .Jak nie ma wiązki do kompa ,to szkoda zachodu ,bo za dużo zabawy i pozostaje tylko zmodzenie tej pompy na linkę14Piter88 pisze:Najtańszą pompę od 1Z udało mi się znaleźć za kwotę 450zł