Co bylo robione wiec powiem tak
siedzialem za gosciem i patrzylem co tam na komputerze dziala wiec wlaczal jakies opcje od przeplywomierza, zaworu egr, sprawdzal bledy jakies tam i caly czas cos lukal na pracujacym silniku, potem go zgasilem i znowu sprawdzal, jakies parametry mu sie wyswietlaly, potem zajal sie fizycznie zaworem egr, rozkrecil go i wlozyl blaszke wycietą z ŻUBRA i zatkal w ten sposob wylot powietrza z turbo na egr, kazal sie przejechac i stwierdzic czy cos poczuje. W efekcie moze czulem cos w rodzaju lepszego reagowania na gaz ale nie bylem pewien czy cos lepiej szedl, wiec po przyjechaniu i zadaniu mu pytania " co mialem poczuc " on odpowiedzial ze takie nagle uderzenie mocy a ja powiedzialem ze czegos takiego nie poczulem poza tym powiedzial ze te turbo w tych autach nie daja takiej mocy i ze nie ma szans na to aby to super ciąglo !! poza tym dodal ze jesli nic nie poczulem to musi to byc przeplywka ;/
Wiec dlatego szukam kogos z Czewy kto mi da szanse porownania osiagow aut.
Wiem jedno ze audi 80 B3 z silnikiem 1.6 TDI ciągnie o niebo lepiej i pozwala naprawde na super dynamiczna jazde wiec CO JEST ??