Skradziono moje audi coupe s2 style pilnie proszę o pomoc
-
Rychu_coupe
- Forum Audi 80

Skradziono moje audi coupe s2 style pilnie proszę o pomoc
witam dzisi skradziono moje audi coupe kolor czarny duze alufelgi 17" soczewki z przodu zderzak v6 mieszkam w tychach na woj. śląskim
Co się dzieje :?: szlak człowieka trafia ale zastanówcie się kiedy zaczeły się takie problemy? czy nie wtedy gdy zapisaliśmy się do klubu i zaczeliśmy opisywać swoje autka pokazywać zdjęcia tablice rejestracyjne? tak bynajmiej było w moim przybadku bynajmiej tak stwierdziłem po rozmowie z ludzmi kręciły się samochody nie na lubuskich tablicach ale dolnośląskich.
Moje zdanie jest takie zakrywajmy chociażby tablice i nie piszmy skąd dokładnie jesteśmy ponieważ złodziej wszystko widzi.
A co za problem tla takiego gnoja zarejestrować się posiedzieć pare tygodni wkręcić się w rozmowe a pużniej są tego efekty :!:
Nie to żebym posądzał kogoś z klubowiczów ale popatrzmy ile jest ludzi pokazujących sie rozmawiających jeżdzących na zloty-spoty a ile jast takich co tylko czytają
Moje zdanie jest takie zakrywajmy chociażby tablice i nie piszmy skąd dokładnie jesteśmy ponieważ złodziej wszystko widzi.
A co za problem tla takiego gnoja zarejestrować się posiedzieć pare tygodni wkręcić się w rozmowe a pużniej są tego efekty :!:
Nie to żebym posądzał kogoś z klubowiczów ale popatrzmy ile jest ludzi pokazujących sie rozmawiających jeżdzących na zloty-spoty a ile jast takich co tylko czytają
- Solskier
- Forum Audi 80

- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
willi, Nie wykluczone ze masz w tym co mówisz swoja racje, ile jest takich typów co sie napatrza przelicza a potem siegaja nie po swoje. Generalnie szkoda ze trzeba sie kryc z tablicami jak chce sie pokazać kolega furke ale niestety chyba tak bedzie trzeba zaczac robić
Ogólnie współczucia dla ludzi ktorzy starcili swoje furki przez złodzieji, generalnie wolłbym stracić auto w wypadku niz wiedzić ze ktoś sobie wsiadzł i odjechał. A złodzieja jak bym dorwał to bym go ... przejechał :evil: inna opcja to dobrze sie zabezpieczyc, ja mam bardzo dorogi alarm plus własne zabezpieczenie, ale pamietam ze kiedys w jednej audi nie miałem alarmu to mi sie do niej dobierali, pytanie do kolegi miałeś jakies zabezpieczenia, bo jesli nie to sam kusiłes los.
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2008, 08:48 przez Solskier, łącznie zmieniany 1 raz.
-
a.g179
-
Rychu_coupe
- Forum Audi 80

viewtopic.php?t=15665&postdays=0&postorder=asc&start=0
tutaj link do zdjęc nie miałem alarmu ani żadnych dodatkowych zabezpieczeń
tutaj link do zdjęc nie miałem alarmu ani żadnych dodatkowych zabezpieczeń
- Krycha
- Forum Audi 80

- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Jacie jedną Ci ukradli drugą już kupujesz viewtopic.php?t=20287#204905 . Jak na 16lat to jesteś obrotowy chłopak :mrgreen:
Jedna ukradli, 90 kupujesz... a B2 sprzedales ??AUDI_A6 pisze:Jacie jedną Ci ukradli drugą już kupujesz viewtopic.php?t=20287#204905 . Jak na 16lat to jesteś obrotowy chłopak :mrgreen: