Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Możliwość zamykania tematów

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
PABLO
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Możliwość zamykania tematów

Post autor: PABLO » 05 kwie 2007, 11:18

Mam pytanko do administracji. Czy nie dałoby się zrobić tak że autor napisanego przez siebie tematu mógłby mieć możliwość samemu zamknąć ten temat jeśli uzyskałby już wystarczającą odpowiedź? Może pomogłoby to zapobiec odgrzewaniu starych tematów w których autor takiego tematu już dawno poradził sobie z danym problemem i wracanie do tego i dalsze dyskusje nie mają już sensu. To tylko taki mój pomysł. Co o tym sądzicie???
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
MIODEK
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: MIODEK » 05 kwie 2007, 11:26

... można napisać do administracji, z prośbą o zamkniecie swojego tematu... :-)

:-) ...ale z drugiej strony, jeśli ktoś bedzie szukał pomocy, wklepie do szukajki to czego szukał, znajdzie na to odpowiedź, i wtedy podłączy się do tematu, bo nie bedzie zakładał nowego, :-)

Awatar użytkownika
FranoF1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: FranoF1 » 05 kwie 2007, 11:53

dokładnie Miodek ma racje, jeśli chcesz to zawsze możesz napisać do Administratora/Moderatora prośbę o zamkniecie tematu...ale nie każdy temat powinien zostać zamknięty...bo później ktoś będzie otwierał nowy i podobnej tematyce :-|
jestem za nie zamykaniem ;-)

Awatar użytkownika
czarekj
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Re: Możliwość zamykania tematów

Post autor: czarekj » 05 kwie 2007, 13:31

PABLO pisze:Mam pytanko do administracji. Czy nie dałoby się zrobić tak że autor napisanego przez siebie tematu mógłby mieć możliwość samemu zamknąć ten temat jeśli uzyskałby już wystarczającą odpowiedź? Może pomogłoby to zapobiec odgrzewaniu starych tematów w których autor takiego tematu już dawno poradził sobie z danym problemem i wracanie do tego i dalsze dyskusje nie mają już sensu. To tylko taki mój pomysł. Co o tym sądzicie???
Pozdrawiam

Masz 100% racji. Popieram. Za dużo bałaganu czasami sie robi. Proponuję zamknięte tematy zostawić przez pewien czas dla potomności w archiwum. Temat zakończony powinien być niemożliwy do kontynuowania ale do zapoznania się jak najbardziej dostępny.

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Imię: Andrzej
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Doc » 05 kwie 2007, 20:16

Gwarantuje, ze mozliwosc zamykania tematów przez userów zrobi wiekszy balagan niż miałoby pomóc. Poza tym forum fizycznie nie ma takiej możliwości.

Awatar użytkownika
Oofol
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Oofol » 05 kwie 2007, 21:12

Nie ma to większego sensu gdyż nowi userzy nie będą mieli możliwości wyszukiwania tematów... A po ich usunięciu będą się owe ciągle powtarzały jeszcze bardziej niż ma to miejsce teraz

PABLO
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: PABLO » 06 kwie 2007, 07:55

Ok. Dzięki za wyjaśnienie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział Forum Audi 80”