Witam kolegów.
Może ktoś przypadkiem ma jakiś schemat lub fotkę na której widać gdzie i który ten przewodzik podciśnieniowy jest podłączony?? Czy błędne wpięcie ich może mieć wpływ na spalanie???
[B3 80 1.8 RU] Przewody podciśnieniowe gaźnika Keihin II
Posiadam silnik 1.8s PM ( wtrysk jednopunktowy) .Ja podłączyłęm przewód z zaworu do okolic przepusticy miałem takie miejsce tylko musialem zrobic przejscie z małego przewodu na wiekszy bo były różne 2 gniazda.Po podłączeniu nic si nie zmieniło puki co ale jeżdzę tylko na PB zobacze jeszcze na gazie bo coś mi sie wydaje że to gazownik jakiś coś knuł np żeby silnik się nie przyduszał na gazie? .Najdziwniejsze jest to że zauważyłem że ta przepustnica przepuszcza ciągle powietrze obojętnie w który kanał :-o dmuchałem a chyba nie powinna hmm
No i widzisz"Frachu'.Chłop o gruszce a baba o pietruszce.Masz problem a tu Cię zakrzyczeli o swoich sprawach.
Panowie spokojnie,każdy otrzyma odpowiedż,ale po kolei.bez pazerności.
Tylu tutaj wybitnych fachowych ludzi,że wystarczy twardo tupnąć (klawiaturą) a konkretna,fachowa odpowiedż zawsze się znajdzie.Nie wykorzystujmy czyjegoś problemu po to,żeby go olać,a przy okazji rozwiązać swoją sprawę - to nie tak.
Nic dziwnego,że widzimy póżniej odpowiedzi "to już było, użyj szukajki".
Co już było??!!Było kupa bleblebleble nie wiadomo o czym....
A przecież to forum czytane jest przez tysiące ludzi - wiem o tym ze swojego środowiska.
pozdrawiam,jantek
Panowie spokojnie,każdy otrzyma odpowiedż,ale po kolei.bez pazerności.
Tylu tutaj wybitnych fachowych ludzi,że wystarczy twardo tupnąć (klawiaturą) a konkretna,fachowa odpowiedż zawsze się znajdzie.Nie wykorzystujmy czyjegoś problemu po to,żeby go olać,a przy okazji rozwiązać swoją sprawę - to nie tak.
Nic dziwnego,że widzimy póżniej odpowiedzi "to już było, użyj szukajki".
Co już było??!!Było kupa bleblebleble nie wiadomo o czym....
A przecież to forum czytane jest przez tysiące ludzi - wiem o tym ze swojego środowiska.
pozdrawiam,jantek