Mam założyc km malon i następnie zamiast środkowego tłumika wstawic kawałek rury oraz zamiast katalizatora strumienice.
Chodzi mi to to zeby ładnie chodził

Hehehehe z tym mugenem to się nie wychylaj głosno bo Cię zaraz skrytykują. Sam mam mugena co prawda z wyciąganym wkładem ale moja modyfikacja była tak: Mugen - wymiana kata na uniwersalny (wymieniłem kata z dwóch powodów: 1 - chodziło o głosność wydechu co by nie był za głośny chociaz i tak jest głosniej, drugi o spaliny), reasumując to musisz być swiadomy ze jak wstawisz rureczkę w kata to będzie głosniej chodził, wiadomo pomruk bedzie git ale może byc uciazliwy na dłuższa jazde. Powiem Ci ze ja jak jade w trase to wkrecam wkład. Także dobrze się zastanów z katem jesli jest zabity to wycinaj jesli nie to ja bym go zostawił a możesz się pobawić z środkowym tłumikiem jesli go masz. Co do strumienicy to było duzo pisane osobiście ja bym nie zakładał ale to twoje cudol_home pisze:Witam mam pytanie czy to co planuje się sprawdzi otórz mam taki tłumik Klik
i oczywiscie chce go założyc następnie zamiast środkowego tłumika wstawic kawałek rury i zamiast katalizatora strumienice.
Chodzi mi to to zeby ładnie chodziłMam pytanie czy ktos moze ma podobny zestaw i moze okreslic jak to chodzi?