[Warmińsko - Mazurskie] A może zlot wojewódzki?
- KoTeK_Malbork
- Forum Audi 80
Nowy serwer GOTOWE
Witam tan ludek z Malborka to ja:) <rotfl> My jako MKA myśleliśmy o takim wyjeździe ale właśnie KrisPRG podsunął pomysł żeby zagadać do innych klubów aby frekwencja była większa.... więc czekamy dalej na chętnych później konkrety.
- Mateusz794
- Forum Audi 80
jak pisałem. Jeśli będę w kraju, to chętnie pomogę w organizacji. Co myślicie, panowie, o zlocie dwudniowym z noclegiem, listą etc?krisPrG pisze:ok wszystko fajnie są chętni na spotkanie, a czy znajdzie się ktoś kto pomoże w organizacji ego wszystkiego ktoś kto by sprawdził czy np. lotnisko jest płatne, jeśli jest, nocleg- namiot/audi, lub hotele/pensjonaty
[ Dodano: 2009-04-06, 22:58 ]
"fo pa" z mojej strony, już to było proponowane
No właśnie i tu jest problem, bo każdy by chciał przyjechać na gotowe W organizację takiego dwudniowego zlotu trzeba się troszkę zaangażować. Ja niestety mam sporo zajęć aż do października i nie dam rady się tego podjąć
Podejrzewam, że wcześniej czy później uda nam się w końcu zorganizować spot na lotnisku w Ornecie
Podejrzewam, że wcześniej czy później uda nam się w końcu zorganizować spot na lotnisku w Ornecie