[Wielkopolska] Krotoszyn tuning Show 2010 - kto tam bedzie?
[Wielkopolska] Krotoszyn tuning Show 2010 - kto tam bedzie?
Witam :mrgreen:
Chciałbym poruszyć temat zlotu Krotoszyn tuning Show 2010 byłem tam w 2008 i 2009 roku impreza może nie za duża organizowana w czerwcu (nie wiem którego odbędzie się w tym roku bo narazie nic nie ma o tym w necie...). Może przy okazji tego zlotu zrobić małe zamieszanie i zdominować go przez 80-tki?? Są tam organizowane różne konkurencje - czasówka na krótkim torze, palenie gumy i chyba jeszcze jakieś ale teraz nie mogę sobie przypomnieć . Ja tam będę na 100% i pytam w związku kto też się tam wybiera . Mogę jeszcze dodać ze w zeszłych latach impreza była organizowana w niedziele jak się dowiem kiedy ta impreza jest organizowana to napisze :mrgreen: .
Chciałbym poruszyć temat zlotu Krotoszyn tuning Show 2010 byłem tam w 2008 i 2009 roku impreza może nie za duża organizowana w czerwcu (nie wiem którego odbędzie się w tym roku bo narazie nic nie ma o tym w necie...). Może przy okazji tego zlotu zrobić małe zamieszanie i zdominować go przez 80-tki?? Są tam organizowane różne konkurencje - czasówka na krótkim torze, palenie gumy i chyba jeszcze jakieś ale teraz nie mogę sobie przypomnieć . Ja tam będę na 100% i pytam w związku kto też się tam wybiera . Mogę jeszcze dodać ze w zeszłych latach impreza była organizowana w niedziele jak się dowiem kiedy ta impreza jest organizowana to napisze :mrgreen: .
Ostatnio zmieniony 11 lip 2010, 14:08 przez Arturo997, łącznie zmieniany 1 raz.
Leo, puki pracowałem to jechałem tam gdzie tylko mi się zachciało jechać nie patrząc na to ile tam było km... ale obecnie nie pracuje i kursuje tylko na uczelnie do Wrocka i do dziewczyny na więcej nie mogę sobie pozwolić... ale jak znajdę jakieś zajęcie dla siebie to odwiedzę i Poznań przecież to rzut kamieniem ode mnie :mrgreen: Pzdr.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Spoko tylko trzeba jakąś większą ekipę skołować Co do dróżki to na wylocie z Ostrowa na Kalisz odcinek jest cudowny i do 200 można dobić Później droga taka sobie ale za salonem Mercedes-Garcarek dróżka piękna aż do KaliszaArturo997 pisze:Audi Sport, to mogę jechać przez Ostrów i możemy się razem kulnąć do Kalisza :mrgreen: Bo nowa ścieżka jest cudowna
- Audi Sport
- Forum Audi 80