[Wielkopolska] Pogaduchy grupy WLKP
Ok dzięki panowie jutro sie tym zajme odrazu po pracy efekty opisze...
[ Dodano: 2009-07-01, 22:41 ]
tyle że sie skapłem że chyba będe musiał 2 piwa kupic kurde jak łatwo człowieka przekupić o pomoc... hehe jutro się odezwe...
[ Dodano: 2009-07-04, 10:29 ]
Ok dzięki panowie naprawione .. odchaczyłem ciegno od regulacji ciepła i przestawiłem rencznie na zimne do końca poprostu chyba zębatki w pokrętle sie poprzestawiały ... nareszcie dmucha zimnem..
Przy okazji naprawiły się stopnie nadmuchu... widocznie styki były luźne ...
[ Dodano: 2009-07-01, 22:41 ]
tyle że sie skapłem że chyba będe musiał 2 piwa kupic kurde jak łatwo człowieka przekupić o pomoc... hehe jutro się odezwe...
[ Dodano: 2009-07-04, 10:29 ]
Ok dzięki panowie naprawione .. odchaczyłem ciegno od regulacji ciepła i przestawiłem rencznie na zimne do końca poprostu chyba zębatki w pokrętle sie poprzestawiały ... nareszcie dmucha zimnem..
Przy okazji naprawiły się stopnie nadmuchu... widocznie styki były luźne ...
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No niestety stacjonarnych organizatorów tu nie ma. Każdy rzuca propozycje no i czasem coś się wykluje. Najlepiej wrzucać tu informacje o ciekawych imprezach (niekoniecznie motoryzacyjnych) i wtedy może zbierze się kilku chętnych. Z tego co zaobserwowałem przeważają spoty dwuosobowe :lol: Spotyka się dwóch ziomków ,żeby sobie pogadać , wymienić jakiś silnik bądź walnąć bronka przy grillu. Zebranie większej ekipy graniczy z cudem :mrgreen: Dlatego proponujcie coś. Ja tam w sumie mogę się wybrać nawet na odpust w Ciućkowie. Grunt to się spotkać.I w koncu będzie jakieś Info o zlociku
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ja na chwile obecna zajęty jestem. Prowadze własną działalnośc. Dlatego, też nie mam za bardzo jak się zabrać za organizacje zlotu. Aczkolwiek nie wykluczam iz w pozniejszym terminie coś zorganizuje. Okolica dosyc ciekawa, jest duże pomieszczenie wsród wody tzw. Bartoszówka grill w srodku duży. Nawet jesli pogoda zawiedzie to bedzie gdzie posiedzieć. Koszta niewielkie a wrazenia będą napewno bezcenne.
Mam nadzieje ze w najblizszym czasie bede miał troszke wiecej luzu.
Pozdrawiam cieplutko.
Mam nadzieje ze w najblizszym czasie bede miał troszke wiecej luzu.
Pozdrawiam cieplutko.
- lukaszk1989r
- Forum Audi 80