[wielkopolska] Spot.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Koledzy to nie wypali.
1. Dzisiaj byłem w Poznaniu i nie widzę sensu jechać ponad 120 km w 1 stronę na spotkanie z 4 osobami.
2. Jak można zrobić w niedzielę spot ?? Przecież ludzie wolą spędzać ten dzień z rodziną i do kościoła iść.
3. Najlepszym dniem na spot według mnie to piątek lub sobota koło godziny 12-13, bo jak ktoś ma zamiar być przed 10.00 to musi wyjechać z domu o 7.30 więc komu się chce wstawać tak wcześnie ??
PS. Oczywiście ja muszę zrezygnować z tego ponieważ i tak mało ludzi będzie i muszę trochę odpocząć po walce z montażem klimy.
1. Dzisiaj byłem w Poznaniu i nie widzę sensu jechać ponad 120 km w 1 stronę na spotkanie z 4 osobami.
2. Jak można zrobić w niedzielę spot ?? Przecież ludzie wolą spędzać ten dzień z rodziną i do kościoła iść.
3. Najlepszym dniem na spot według mnie to piątek lub sobota koło godziny 12-13, bo jak ktoś ma zamiar być przed 10.00 to musi wyjechać z domu o 7.30 więc komu się chce wstawać tak wcześnie ??
PS. Oczywiście ja muszę zrezygnować z tego ponieważ i tak mało ludzi będzie i muszę trochę odpocząć po walce z montażem klimy.
ehh... no i sie usr... mialo byc tak pienie....
Czekam na nastepny termin.
Jedyny pozytyw to, ze fura wypucowana jak nigdy i czeka czeka czeka....
Ciekawe kiedy sie doczeka :>
Bedzie trzeba inaczej czas zaplanowac.
Pozdro...
[ Dodano: 2009-08-22, 22:49 ]
Czyli spot sie nie odbedzie??
Czy jednak sie zjada te 4 osoby ;>
Czekam na nastepny termin.
Jedyny pozytyw to, ze fura wypucowana jak nigdy i czeka czeka czeka....
Ciekawe kiedy sie doczeka :>
Bedzie trzeba inaczej czas zaplanowac.
Pozdro...
[ Dodano: 2009-08-22, 22:49 ]
Czyli spot sie nie odbedzie??
Czy jednak sie zjada te 4 osoby ;>
Znowu klapa. Jasna :evil: Ja musiałem pilnie wyjechać tak ,że też dałem zderzaka
Proponuję żebyśmy jednak zakończyli to lato jakoś. Początek września pewnie odpada bo szkoła itp. Ale w połowie albo pod koniec września moglibyśmy się złapać. Nie czekajmy na jakąś imprezę tylko zbierzmy się chociaż w 10 osób i pójdźmy na np. PAINT-BALL'a albo na kręgle. B3 przeciwko B4?
Zabawa po pachy nie ?
Proponuję żebyśmy jednak zakończyli to lato jakoś. Początek września pewnie odpada bo szkoła itp. Ale w połowie albo pod koniec września moglibyśmy się złapać. Nie czekajmy na jakąś imprezę tylko zbierzmy się chociaż w 10 osób i pójdźmy na np. PAINT-BALL'a albo na kręgle. B3 przeciwko B4?
Zabawa po pachy nie ?
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4