[B4/1Z] Audi 80 94' - czy taka kierownica podejdzie?
[B4/1Z] Audi 80 94' - czy taka kierownica podejdzie?
Naruchałem dzis fajną kierownicę i chciałbym sie dowiedzieć czy można ja tak przerobić zeby ją założyć??
Kierownica z Cabrio 96 na mały wieloklin. Jak nie da rady to bede musiał sprzedać.
Tego typu kierownice posiadam w aucie:
A to ta z Cabrio:
Bedzie cos z tego??
Kierownica z Cabrio 96 na mały wieloklin. Jak nie da rady to bede musiał sprzedać.
Tego typu kierownice posiadam w aucie:
A to ta z Cabrio:
Bedzie cos z tego??
Ostatnio zmieniony 24 lip 2011, 22:23 przez Dawidof, łącznie zmieniany 1 raz.
A ta obudowa z A4 z tym wgłębieniem podchodzi bez problemu? Oglądałem takie na alledrogo tylko czy to idealnie wejdzie w miejsce starej obudowy?
[ Dodano: 2011-06-22, 20:54 ]
Podobno z A4 obudowa nie podejdzie, bo ma miejsce na stacyjkę i w 80 obudowa zakrywa śruby z zegarów a w A4 obudowa chowa sie pod deskę, wiec jest całkiem inna. Więc jakiej obudowy szukać? W cabrio też widziałem już rózne kierownice i rozne obudowy. Robił juz ktoś taką przekładke? Prosze o pomoc.
[ Dodano: 2011-06-22, 20:54 ]
Podobno z A4 obudowa nie podejdzie, bo ma miejsce na stacyjkę i w 80 obudowa zakrywa śruby z zegarów a w A4 obudowa chowa sie pod deskę, wiec jest całkiem inna. Więc jakiej obudowy szukać? W cabrio też widziałem już rózne kierownice i rozne obudowy. Robił juz ktoś taką przekładke? Prosze o pomoc.
-
- Forum Audi 80