[b3] czy kanapa tył z a4 b5 podejdzie do b3
[b3] czy kanapa tył z a4 b5 podejdzie do b3
Witam, jestem nowa i nie wiem czy z moim zapytaniem dobrze trafiłam
Chcę wymienić siedzenia przód bo jestem niska i brak regulowanego siedzenia góra dół to udręka no i wiem jak wyglada sprawa z przednimi siedzeniami ale nie chcę wymieniać tylko dwóch foteli a komplet, trafiła się okazja tylko nie jestem pewna czy kanapa z b5 podejdzie do b3
Wie ktoś czy pasuje?
Chcę wymienić siedzenia przód bo jestem niska i brak regulowanego siedzenia góra dół to udręka no i wiem jak wyglada sprawa z przednimi siedzeniami ale nie chcę wymieniać tylko dwóch foteli a komplet, trafiła się okazja tylko nie jestem pewna czy kanapa z b5 podejdzie do b3
Wie ktoś czy pasuje?
Ostatnio zmieniony 21 maja 2017, 20:33 przez goysha, łącznie zmieniany 1 raz.
Aby zamontować fotele przednie w B3 nie trzeba nic wycinać ani spawać tak fotela jak i podłogi .
Nowy fotek i stare podłużnice zostają tak jak w oryginale , tym sposobem można dokonać bez problemu operacji odwrotnej .
Znalazłem na forum opis montażu w jakimś cabrio B4 lecz tam było cięcie i spawanie .
Nie wiem może w cabrio jest inaczej .
Tylnej kanapy nie wiem, nie ruszałem (zostawiłem tymczasem starą )
Nowy fotek i stare podłużnice zostają tak jak w oryginale , tym sposobem można dokonać bez problemu operacji odwrotnej .
Znalazłem na forum opis montażu w jakimś cabrio B4 lecz tam było cięcie i spawanie .
Nie wiem może w cabrio jest inaczej .
Tylnej kanapy nie wiem, nie ruszałem (zostawiłem tymczasem starą )