Dokładnie 80tki B3 to Typ 89/8ALabiel pisze:jmm, świete słowa. To tak samo jest z B3. Przyjeło się mówić na przykłąd że to Audi 80 B3. Natomiast handlowa nazwa była popraosty Audi 80 TD na przykład a dokłądnie było to naprzykład Audi Type 89 L tak jak to w moim przypadku jest.
[Coupe 8B] czy można zamontować elektryczne szyby?
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Wypowiem sie jeszcze raz...
... z 91roku elektryczne szyby tzn silniczki siłowniki pasują do B4 bo ja osttanio własnie to robiłem i kupiłem z B3 ktora była na całym wypasie :mrgreen: na silniczkach był nabity listopad 91 tak samo na panelach przelacznikach itp...
... jak bedziesz miec orginalną wiazke jak ja to poprostu musisz przerpowadzic kable z drzwi pod kierownice wyjmujac schowek pasazera i ten pod kierownicą i tam wszystko bedzie... ja na orginalnej wiazce miałem juz gniazdo na bezpiecznik 8-) jak co to wal na gg.
... z 91roku elektryczne szyby tzn silniczki siłowniki pasują do B4 bo ja osttanio własnie to robiłem i kupiłem z B3 ktora była na całym wypasie :mrgreen: na silniczkach był nabity listopad 91 tak samo na panelach przelacznikach itp...
... jak bedziesz miec orginalną wiazke jak ja to poprostu musisz przerpowadzic kable z drzwi pod kierownice wyjmujac schowek pasazera i ten pod kierownicą i tam wszystko bedzie... ja na orginalnej wiazce miałem juz gniazdo na bezpiecznik 8-) jak co to wal na gg.
A jaki to ma związek z tematem jak Ty masz 80tkę, a temat dotyczy Coupe :?: :shock:Misiek_Stce pisze:Wypowiem sie jeszcze raz...
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
chlopasek, działa jak powinno :mrgreen:
lusterka patrzac na allegro kupisz po 80zł za sztuke podnosniki jak trafisz po 100zł za strone na jedne drzwi do tego panele i instalacja wiec myśle ze zmiescisz sie w 500zł... Ja robiłem wszystko wiec jak chcesz to Ci wytłumacze na gg wszystko. Bedziesz chcial to poszukamy
lusterka patrzac na allegro kupisz po 80zł za sztuke podnosniki jak trafisz po 100zł za strone na jedne drzwi do tego panele i instalacja wiec myśle ze zmiescisz sie w 500zł... Ja robiłem wszystko wiec jak chcesz to Ci wytłumacze na gg wszystko. Bedziesz chcial to poszukamy
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
mnie wszystko lacznie z boczkami ,podnosnikami kablami ,sterownikami ,przekaznikami,lusterkami i wszystkim potrzebnym wynioslo 725zl
czy drogo to nie wiem ale wiem ze skoro kupilem to dobrze jest
instalka zostala wymontowana na moja prosbe z coupe wiec wiem ze tam dzialala
a za pozostale czesci wielkie dzieki i pozdrowienia dla UFO <ok> i mam nadzieje ze bedzie okazja zeby mu postawic kilka browarow :!:
czy drogo to nie wiem ale wiem ze skoro kupilem to dobrze jest
instalka zostala wymontowana na moja prosbe z coupe wiec wiem ze tam dzialala
a za pozostale czesci wielkie dzieki i pozdrowienia dla UFO <ok> i mam nadzieje ze bedzie okazja zeby mu postawic kilka browarow :!: