Witam, koledzy mam pytanie czy ktoś z was czyscil juz tapicerke w audi ? Bo ja planuje sie do tego zabrac ale nie wiem za bardzo czym, bo razcej woda i mydlo chyba sie tutaj nie nada Pozdrawiam
Najlepszy do czyszczenia tapicerki jest Microvezel, jest skuteczny i nie ma za dużo pracy przy czyszczeniu. Jednak nie jest tani - jakość zawsze odpowiada cenie.
Ja polecam produkt firmy K2 o nazwie Tapis, był syf kiła i mogiła ,a teraz wreszcie czysto. Sam się zdzi wiłem rezultatem, ponieważ byłem nastawiony dość sceptycznie.
Tak na prawdę każdy środek który ktoś z Was kupił był dobry pod warunkiem że został odessany z tapicerki a nie tylko wtarty jeszcze głębiej. Od jakiegoś czasu to mój chleb powszedni i powiem że to podstawowy problem że przeciętny człowiek który chce wyczyścić sobie tapicerkę nie ma czym odessać środka.
A już sprawą nr 2 jest to że trzeba użyć odpowiedniego środka na daną plamę lub zabrudzenie. <ok>
a raczej weszło w welur do kolejnego razu. Dla potrzymania mojej tezy woda po praniu tapicerki gdzie klient sam czyścił ją regularnie bo po co oddać ją komuś, sam przecież doskonale się na tym zna
O widzę jak już jest temat o czyszczeniu tapicerki to się podłącze. U was też tak cięzko odkurzyć wykładzinę? U mnie się tam kupa piachu dostała i za nic nie idzie tego "wyssać" odkurzaczem .
[quote="Przemo95"]U mnie się tam kupa piachu dostała i za nic nie idzie tego "wyssać" odkurzaczem[/quote ]To norma w wykładzinie i nie tylko w audi. Piach jest drobny i ciężki dla tego wpada w każdą możliwą szczelinę w podłodze. na to może poradzić tylko wąska końcówka i duża moc odkurzacza.