witam
mam pytanie.
posiadam audiczke z silnikiem 3A i tu moje pytanko, czy moge sobie jakos zamontowac i podlaczyc co najwazniejsze te 3 dodatkowe zaegary zeby wszystko dobrze dzialalo????
moze ktos to robil to bym prosil o jaka rade.
dzieki.
[all ] dodatkowe zegary
- czester-11
- Forum Audi 80
- czester-11
- Forum Audi 80
Czujnik ciśnienia oleju - podwójny- jeden do zegarów (a stary czujnik nie potrzebny i możesz to miejsce wykożystać do trójnika patrz koło wymiennika ciepła), drugi do ciśnienia dodatkowego zegara.
Czujnik temperatury, a ładowanie podłączasz pod plus pojawiający się w instalacji po przekręceniu kluczyka
jak nie masz to musisz dokupić 2 czujniki. Pozdwójny ciśnieniowy i do temperatury
Czujnik temperatury, a ładowanie podłączasz pod plus pojawiający się w instalacji po przekręceniu kluczyka
jak nie masz to musisz dokupić 2 czujniki. Pozdwójny ciśnieniowy i do temperatury
minon1 pisze:Czujnik ciśnienia oleju - podwójny- jeden do zegarów (a stary czujnik nie potrzebny i możesz to miejsce wykożystać do trójnika patrz koło wymiennika ciepła), drugi do ciśnienia dodatkowego zegara.
Powiedz mi gdzie zamontowałeś czujnik temperatury oleju, bo ja nie mam na to pomysłu.