[B3/B4] Dywaniki allegro
- Patrique
- Forum Audi 80
- Imię: Patryk
- Model: Audi A4
- Nadwozie: Avant
- Silnik:
Ja kupiłem uniwersalne dywaniki w markecie za 40zł. Początkowo były one dużo większe lecz oryginalnie posiadają nacięcia dzięki którym możemy je idealnie dopasować i po odcięciu dywanik nie jest postrzępiony i wygląda jakby fabrycznie był w takim rozmiarze. No i podstawowa zaleta/wada; dywaniki są wykonane z grubej i sztywnej gumy, która po jakimś czasie dopasowuje się do kształtu podłogi.
Cześć Bardzo dobra jakość wykonania,wytrzymałość i jak dla mnie wygląd dywaników gumowych PETEX http://allegro.pl/listing.php/search?st ... &country=1 .Rozumiem że nie każdy jest za gumowymi(miałem dość welurowych) ale akurat ja je kupiłem do Coupe i jestem zadowolony z zakupu.Pozdrowienia
No tak naprawdę to żona mi zapierdzieliła do swojej bo jak to kobieta leci na to co ładne Ja miałem je z dwa lata a nadal wyglądały prawie jak nowe.Więc postanowiłem jeszcze raz zamówić.Hmm zima lato i fakt guma jest na swoim miejscu i na p(a)texie nie śmierdzi.Ja ciągłego czyszczenia trzepania odkurzania itd welurom powiedziałem stop.Teraz miód a i wygląd mi odpowiada także podzielam zdanie Wino i Kestiego.Pozdrowienia