pogoda przy braku?! stary jak nie masz plynu to zatrzesz silnik ;p chyba znowu sie zle okresliles bo nie wydaje mi sie zebys byl wiekszym laikiem niz ja
pozdro
[b3,b4] gdzie jest miejsce na kontrolkę płynu ?
no właśnie o to mi chodzi, że pogoda nie ma znaczenia. To zawsze jest wielka wielka kupa ! niezależnie od pogody. Nawiązałem do mojego pierwszego posta...
No ale dobra.
Mamy jasne.
Teraz...
Jak takową kontrolkę założyć? z czego wypiąć? robił ktoś takie coś?
Na highway'u to koszmar jak zabraknie, a jak jeszcze zabraknie zaraz po wyjechaniu ze stacji to już w ogóle nerw bokiem wychodzi. Chcę takie przed zimą. Mam ktoś jakieś gotowe rozwiązanie czy będę musiał improwizować znowu? <ok>
No ale dobra.
Mamy jasne.
Teraz...
Jak takową kontrolkę założyć? z czego wypiąć? robił ktoś takie coś?
Na highway'u to koszmar jak zabraknie, a jak jeszcze zabraknie zaraz po wyjechaniu ze stacji to już w ogóle nerw bokiem wychodzi. Chcę takie przed zimą. Mam ktoś jakieś gotowe rozwiązanie czy będę musiał improwizować znowu? <ok>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Jeśli chcesz mieć tak jak w fabryce to musisz załatwić zbiorniczek wyrównawczy z czujnikiem poziomu oraz moduł Auto Check do liczników. Albo improwizować, ja mam np. dołożony Auto Check z Board Computerem a czujnik ilości płynu próbowałem dorobić z termistora połączonego z przekaźnikiem ale dziadostwo nie działa a jak testowałem w kubku to działało jako-tako.
Chyba teraz spróbuję coś zrobić na zasadzie przewodnictwa elektrycznego płynu.
Chyba teraz spróbuję coś zrobić na zasadzie przewodnictwa elektrycznego płynu.