czy ktoś na forum posiada zamontowany klimatronic w aucie? W mojej B4 (jestem jej posiadaczem od tygodnia) jest coś dziwnego, albo klimatronic jest nieoryginalny albo sam nie wiem
[B4] KLIMATRONIC
[B4] KLIMATRONIC
witam
czy ktoś na forum posiada zamontowany klimatronic w aucie? W mojej B4 (jestem jej posiadaczem od tygodnia) jest coś dziwnego, albo klimatronic jest nieoryginalny albo sam nie wiem
)) Problem w miejscu gdzie powinien być filtr przeciwpyłkowy/kabinowy. Czy macie fotki jak oryginalnie wygląda silniczek domykający klapkę dopływu powietrza z zewnatrz (tej zaraz pod filtrem). W mojej nad klapka jet zamontowany silniczek ktory to ją domyka przy uruchamianiu obiegu zamknietego. Ale jest tak zamontowany ze problem jest z wsadzeniem juz filtra. Jesli posiadacie jakies foto, będę wdzięczny. Zastanawiam sie czy przez te kilka lat ktos sobie sam tej klimy nie zmajstrował, choć co prawda działa bardzo ok.