[B4 all] Klimatronik
-
- Forum Audi 80
[B4 all] Klimatronik
Witam! Jestem posiadaczem audi 80 2.0E na pełnym wtrysku z klimatronikiem i mam pewien problem z klima> Klima działa bez zarzutu ale tylko wtedy gdy jest chlodno na zewnatrz. przestaje dzialac nawet gdy silnik sie nagrzeje i nie dziala tez gdy auto stoi na sloncu a silnik jest zimny! wylacza sie nawet podczas jazdy jak silnik sie bardzo nagrzeje. Kilnatronik jest orygilalny nie zadna podrobka. prosze o podpowiedzi jesli ktos wie co to moze byc! Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 06 sie 2009, 17:49 przez Zbyszek 519, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Kokolino
- Forum Audi 80
- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Pobierz sobie kody klimatronika z działu download z centum http://www.centrum.audi80.pl/component/ ... lect/id,2/ tylko musisz sie tam zarejestrować. W materiale jest dość przejrzyście opisane co i jak zrobić aby można wyświetlić błędy.
-
- Forum Audi 80
Wcisnalem tak jak napisales i wyskoczylo 01 ale tylko raz i to za ktoryms razem pozniej nie chcialo tego powtorzyc bede szukal tego kodu i zobacze . Dzieki za info!!
[ Dodano: 2009-08-07, 21:41 ]
Nie moge znalesc kodu bo w zasadzie nie znam sie na tym ale mysle ze ten czujnik w podsufitce moze nawalil i dlatego rozlacza jak sie auto nagrzeje i ten czujnik ktory mi wymienili pokazuje mi na postoju na swiatlach albo w korku 100 st C tez moze rozlaczac ale niew jestem pewien. Jakby ktos wiedzial jeszcze jakies mozliwosci to prosze o informacje! Pozdrawiam.
[ Dodano: 2009-08-07, 21:41 ]
Nie moge znalesc kodu bo w zasadzie nie znam sie na tym ale mysle ze ten czujnik w podsufitce moze nawalil i dlatego rozlacza jak sie auto nagrzeje i ten czujnik ktory mi wymienili pokazuje mi na postoju na swiatlach albo w korku 100 st C tez moze rozlaczac ale niew jestem pewien. Jakby ktos wiedzial jeszcze jakies mozliwosci to prosze o informacje! Pozdrawiam.
-
- Forum Audi 80