Witam! Mam maly problem szukalem takiego tematu ale nie znalazlem w zadnym tego czego ja bym chcial sie dowiedziec.
A wiec tak, kupilem sobie audi 80 B3 jakis czas temu i nigdy mi to nie przeszkadzalo ale teraz zaczelo, lampka w schowku mi nie swecila to ja wyciagnelem i zobaczylem ze jest spalona no to wlozylem nowa i dalej nie swieci. I mam pytanie gdzie moge znalesc jakas kostke czy cos gdzie kable od tej lampki dochodza bo moze gdzies tam jest problem?
[80 B3] Lampka w schowku w kabinie
[80 B3] Lampka w schowku w kabinie
Ostatnio zmieniony 30 paź 2007, 10:37 przez FamE, łącznie zmieniany 2 razy.
Przepraszam, ze po za tematem, ale musiałem wyrazić swoje zdanie na ten temat.
Posty zawsze można też pisać w Office (Word).
Osobiście pracuję czasami z osobami twierdzącymi, że mają zaburzenia dyslekcyjne. Gdy oczekuje od nich dokumentów potwierdzających to w ciągu 5 lat tylko jeden mi je dostarczył. Kiedyś miałem problemy z czytaniem obecnie to opanowałem na poziomie dobrym i staram się codziennie czytać jak najwięcej.
Wnioski wysuńcie sami.
Każdemu zdarza się robić błędy!
Posty zawsze można też pisać w Office (Word).
Osobiście pracuję czasami z osobami twierdzącymi, że mają zaburzenia dyslekcyjne. Gdy oczekuje od nich dokumentów potwierdzających to w ciągu 5 lat tylko jeden mi je dostarczył. Kiedyś miałem problemy z czytaniem obecnie to opanowałem na poziomie dobrym i staram się codziennie czytać jak najwięcej.
Wnioski wysuńcie sami.
Każdemu zdarza się robić błędy!