dokładnie. ja właśnie odebrałem ringi kupione w dido bez pośrednictwa allegro. za kiomplet na zegary i na dodatkowe zapłaciłem 100 zeta z przesyłką. Towar jest ok
[ Dodano: 2007-04-30, 17:11 ]
Kontaktować się z nimi najlepiej przez gg - nr 1951591
[B3/B4]Montaż nakładki na zegary
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Witam wszystkich
mam do kolegów wielką prośbę , jesteśmy w trakcie robienia nowej strony www
www.didotuning.pl , potrzebowalibyśmy kilka ładnych zdjęć do wykorzystania na naszej stronie , audi b3/b4 c4 ewentualnie dodatkowe zegary w konsoli oczywiście ze zgodą na publikacje:)
kiedyś wykorzystaliśmy zdjęcie licznika z naszymi ramkami ale nie zrobione przez nas właściciel zdjęcia zrobił wielką awanture:)
niestety nie miałem czasu przejżeć wszystkiego co piszecie obił mi się temat ramek do audi b2 - oczywiście jeżeli ktoś jest zainteresowany wykonamy
co do zdjąć miło by było - jeżeli ktoś chciałby pomóc podaje adres @ dido@didotuning.pl i z góry dziękuje za współpracę
kiedyś wykorzystaliśmy zdjęcie licznika z naszymi ramkami ale nie zrobione przez nas właściciel zdjęcia zrobił wielką awanture:)
niestety nie miałem czasu przejżeć wszystkiego co piszecie obił mi się temat ramek do audi b2 - oczywiście jeżeli ktoś jest zainteresowany wykonamy
co do zdjąć miło by było - jeżeli ktoś chciałby pomóc podaje adres @ dido@didotuning.pl i z góry dziękuje za współpracę