[B3/B4]osłona lewarka
[B3/B4]osłona lewarka
Witam mam problem ze zdjęciem osłony lewarka zmiany biegów chciałem podważyć ramkę ale zaczeła się giąć i niezabardzo chciała wyskoczyć niechce jej uszkodzić ,czy ktoś wie jak ją wyciągnąćbez ryzyka połamania
Ostatnio zmieniony 16 sty 2007, 17:10 przez ski4, łącznie zmieniany 1 raz.
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Doc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Jakis czas temu ten kupilem http://allegro.pl/item157532295_audi_80 ... skora.html
bez adnych fajerwerków, kolorów, ciapek, łatek. Pasuje jak ulał u tego wlasnie sprzedawcy.
bez adnych fajerwerków, kolorów, ciapek, łatek. Pasuje jak ulał u tego wlasnie sprzedawcy.
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Do tego nie potrzeba żadnych fotek. Wystarczy, że ściągniesz ten cały mieszek odkręcając tą srubę na klucz 8 przy dźwigni ręcznego,pod zaślipką. On zejdzie z takim mocowaniem (prostokątnym) a tam sama "skóra" jest na niego naciągnięta i przykręcona czterema śrubami. Żadna filozofia. Pozdrawiam i powodzenia 8-)PROKOP pisze:Ja tez planuje w niedalekiej przyszłości wymienic mieszek!
ski 4 jaki zalozyles? masz jakies foty?
jemu chodziło o wygląd mieszka a nie fotostory...Organista18 pisze:Do tego nie potrzeba żadnych fotek. Wystarczy, że ściągniesz ten cały mieszek odkręcając tą srubę na klucz 8 przy dźwigni ręcznego,pod zaślipką. On zejdzie z takim mocowaniem (prostokątnym) a tam sama "skóra" jest na niego naciągnięta i przykręcona czterema śrubami. Żadna filozofia. Pozdrawiam i powodzenia 8-)PROKOP pisze:Ja tez planuje w niedalekiej przyszłości wymienic mieszek!
ski 4 jaki zalozyles? masz jakies foty?
wracając do wyboru z allegro, to każdy dobry, byle by był skórzany... ja mam założony czarno-biały/kremowy i wygląda moim zdaniem fajnie. Jeszcze tylko gdyby dywaniki były w tym kolorze kremowym i git by się to zgrywało :mrgreen:
zapłaciłem 18zł + wysyłka... mniej nie ma sensu płacić bo czsami można się przejechać na jakości wykonania, a jakość mojego jest całkiem niezła
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
ja mam to i wygląda rewelacyjnie http://www.allegro.pl/item161128217_now ... fikat.html