[all] podgrzewane fotele- welur??
[all] podgrzewane fotele- welur??
Hej. Przymierzam się do oddania moich foteli z B4 Coupe Quattro do Tapicera. Gąbki już są strasznie wysiedziane a po zewnętrznych stronach od wsiadania pod materiałem są same druty. A zależy mi na tych fotelach bo są to ory. z napisami guattro. No i sobie wymysliłem że może jak juz bedą u tapicera można by założyć podgrzewanie.. Mam 2 pytania.
1)Czy podgrzewane welurowe siedzenia zdawaja egzamin? bo w sumie narazie sie spotkałem tylko z podgrzewaniem w skórze co jest bardzo przydatne w zimie..
2) Jak myślicie czy podejdą takie maty grzewcze?? http://moto.allegro.pl/mata-grzewcza-fo ... 20619.html
bo nie chce wywalać na to kilku stów..
1)Czy podgrzewane welurowe siedzenia zdawaja egzamin? bo w sumie narazie sie spotkałem tylko z podgrzewaniem w skórze co jest bardzo przydatne w zimie..
2) Jak myślicie czy podejdą takie maty grzewcze?? http://moto.allegro.pl/mata-grzewcza-fo ... 20619.html
bo nie chce wywalać na to kilku stów..
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Podgrzewania w welurze mało co czuć, ponieważ welur jest bardzo ciepły materiałem. Dobrze pielęgnowany, nawet po 20 latach jest przyjemnym w dotyku, gruby i włosisty. Jako, że oddajesz do tapicera fotele więc pewnie welur odzyska swoją miękkość. Piszę to dlatego, że dobry welur szybko oddaje ciepło. Nawet w najmroźniejsze zimy, jak samochód stoi na dworze, kładę swoje 4 litery na siedzisku i po kilku sekundach czuje się, jakby fotele były podgrzewane.
Także moim zdaniem nie warto bawić się w podgrzewanie tylko dorzucić do roboty ze dwie, trzy flaszki tapicerowi aby odpowiednio zajął się materiałem. Welury w Audi 80 był kapitalnej jakości.
Także moim zdaniem nie warto bawić się w podgrzewanie tylko dorzucić do roboty ze dwie, trzy flaszki tapicerowi aby odpowiednio zajął się materiałem. Welury w Audi 80 był kapitalnej jakości.
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Ja nie pisałem, że grzanie w welurze nie działa tylko welur sam w sobie jest ciepły i podgrzewania aż tak bardzo nie czuć. Welur nie ziąbi jak chociażby skóra, lecz oddaje ciepło niczym styropian.Kolczat pisze:trepek, mi sie wydaje ze jednak pleciesz bzdury, kumpel ma welur w b5,5 i ma podgrzewane siedziska ktore dzialaja jak trzeba
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt: