[B3/b4]Podświetlenie tylnej popielniczki między siedzeniami
[B3/b4]Podświetlenie tylnej popielniczki między siedzeniami
Witam ,
czy jest popielniczka tylna podświetlana? w b4? chodzi o tą między siedzeniami przenimi
czy jest popielniczka tylna podświetlana? w b4? chodzi o tą między siedzeniami przenimi
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2007, 12:10 przez rabbit, łącznie zmieniany 1 raz.
Oczywiscie ze jest Ja mam 8-)
BTw zrobic podswietlenie tej popielniczki to raczej tez nie problem. Zarowka znajduje sie po lewej stronie (w popielniczce czerwony plastik) i wcisnieta jest miedzy scianke tego plastiku miedzy siedzeniami a plastik (niedlugi wystajacy) przy popielniczce. SOrry nie wiem jak to inaczej napisac
BTw zrobic podswietlenie tej popielniczki to raczej tez nie problem. Zarowka znajduje sie po lewej stronie (w popielniczce czerwony plastik) i wcisnieta jest miedzy scianke tego plastiku miedzy siedzeniami a plastik (niedlugi wystajacy) przy popielniczce. SOrry nie wiem jak to inaczej napisac
- Daniello85
- Audi 80 Klub
Dokladnie, naprawde zadnej filozofii nie ma...2 kable i po sprawiejmm pisze:Kupcie sobie zwykłą oprawke jak do popielniczki na przykład przedniej i podepnijcie rownolegle pod nią kable od tylnej i po sprawie. Ewentualnie w autku powinna być wiązka już, u mnie była
DOdam tylko, jesli ktos ma zapalniczke przy hamulcu recznym to podpiac sie wlasnie tam..bo blizej