[All] Pokrowce na fotele
[All] Pokrowce na fotele
Witam. Czy wiecie gdzie można kupić jakieś fajne pokrowce do naszych audiczek. Przetarł mi się boczek fotela kierowcy i muszę kupić jakieś pokrowce lub coś w tym stylu. Nigdzie nie mogę niczego fajnego znaleźć. Są albo jakieś uniwersalne do niczego nie pasujące lub coś a'la wieś tuning. Jeśli kupiliście jakieś fajne pokrowce to proszę dajcie znać. Kolega wypowiadał się tutaj na forum, że będzie szył na wymiar, ale chwilowo swój pomysł zawiesił.
Ostatnio zmieniony 26 cze 2012, 23:35 przez Bastek, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam.
Może poszukaj dobrego tapicera,zazwyczaj mają orginalne materiały i dobrze to robią.
Miałem to samo w moim poprzednim autku,golfik GTI foteliki kubełki przetarte w tym samym co Twoje miejscu,po naprawie jak nowe.
Ogólnie nie jestem zwolennikiem pokrywania ładnych foteli (a takie ma Audiczka) jakimiś szmatkami.
Jasiu
Może poszukaj dobrego tapicera,zazwyczaj mają orginalne materiały i dobrze to robią.
Miałem to samo w moim poprzednim autku,golfik GTI foteliki kubełki przetarte w tym samym co Twoje miejscu,po naprawie jak nowe.
Ogólnie nie jestem zwolennikiem pokrywania ładnych foteli (a takie ma Audiczka) jakimiś szmatkami.
Jasiu
- Kokolino
- Forum Audi 80
- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Ja kupiłem coś takiego http://moto.allegro.pl/item254073940_po ... blysk.html tylko że są pełne boki po podłozeniu pod plastyki i doby naciąg sprawia że wyglądają nawet fajnie
- Danek
- Forum Audi 80
- Imię: Damian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
Fajne . Pewnie też se sprawię, jak się trochę odkuję.kokolino1 pisze:Ja kupiłem coś takiego http://moto.allegro.pl/it...wane_blysk.html
http://moto.allegro.pl/item252376520_au ... od_ss.html
A może coś takiego ?
U tego gościa zamawiałem kumplowi pokrowce do Passata B5 i jest z nich bardzo zadowolony.
A może coś takiego ?
U tego gościa zamawiałem kumplowi pokrowce do Passata B5 i jest z nich bardzo zadowolony.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
Trudno jest dostać ten materiał. :roll:
Kumpel inaczej w swojej B4 zrobił, pojechał do tapicera, ten wyciął z tylnego podłokietnika kawałek materiału i dał je w to miejsce, w którym było przetarcie.
Fakt materiały róźnią sie trochę odcieniem.
Miałem też u siebie założone pokrowce, ale FranoF1 radził abym je ściągnął, :roll: i tak też zrobiłem - bo co Franek mówi to rzecz święta :lol: :mrgreen:
Kumpel inaczej w swojej B4 zrobił, pojechał do tapicera, ten wyciął z tylnego podłokietnika kawałek materiału i dał je w to miejsce, w którym było przetarcie.
Fakt materiały róźnią sie trochę odcieniem.
Miałem też u siebie założone pokrowce, ale FranoF1 radził abym je ściągnął, :roll: i tak też zrobiłem - bo co Franek mówi to rzecz święta :lol: :mrgreen: