Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

[b3] przecieka

pawlak178
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawlak178 » 29 sie 2012, 19:36

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bcc ... 4cfae.html tu wlasnie woda skapuje leci w srodku wzmocnienia bagaznika to wzmocnienie ma koniec przed zbiornikiem paliwa czy woda moze dostawas sie os srob zawiasow bagaznika????

Awatar użytkownika
damianek1234561
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: damianek1234561 » 29 sie 2012, 21:25

kolego jak masz tylna szybe dolny ze tak sie wyraze rog i ten slupek co idzie od dachu patrzymy od gory do dolu na uszczelke szyby tamtety splywa woda na tunel bagaznika ( mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi) tam gdzie sa zawiasy to jest obszar gdzie dana jest masa uszczelniajaca i mysle ze puscila i tamtedy ci delikatnie splywa pozwole sobie zapozyczyc zdjecie od uzytkownika forum i przyjrzyj sie temu miejscu zaznaczonemu na fotce http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/685 ... cd7b0.html

Awatar użytkownika
cozmo
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: cozmo » 29 sie 2012, 22:30

Ja powiem tak w moje beeee3 woda cieknie podczas deszczu przez takie "kapsle" jak ściągniesz ten materiał co tam jest to w podłodze bagażnika je zobaczysz z dołu odpada konserwacja wchodzi tam woda i robi sie mokro z czasem wygnije i masz bagażnik z "wentylacją" jak u mnie. ;-)

pawlak178
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawlak178 » 30 sie 2012, 06:32

dzieki za podpowiedz damianek tez bralem pod uwage ze to uszcelka szyby he sparwdze i to do kolegi cozmo wiem gdzie znajduja sie te korki ale tamtedy woda nie wpada tez dzieki za podpowiedz woda po prostu cieknie z gory dzieki chlopaki sprawdze uszcelke szyby i napisze co i jak pozdro

[ Dodano: 2012-09-08, 15:51 ]
no uszcelnilem kolego te uszczelki w okolo szyby teraz czekam na deszc jak bedzie cieklo to huba dam sobie spokuj juz

[ Dodano: 2012-09-13, 21:45 ]
panowie podaje sie wszystkie rady ktore mi podpowiedzieliscie nie daly rezultatu zrobilem prawie wszystko problem jak byl jest nadla nie mam zamiru ciac wzocniej w bagazniku zby dojsc do setna przecieku a nie mozliwe jest zlokalizowanie przecieku bo wzmocnienia na to nie pozwalaja dziekuje wszystkim za rady i porady trudno moze z czsem sytulacja sie wyjasni pozadrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wnętrze i tapicerka”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl