[80 B4]przełącznik oświetlenia kabiny
[80 B4]przełącznik oświetlenia kabiny
Proszę o pomoc.Przełącznik oświetlenia kabiny w B4 ma trzy pozycje działania na środku jest wyłączone oświetlenie a dwa skarajne położenia włączją tyle że żadne z tych położeń nie pozwala mi zamknąć auta i odejśc bo w kabinie światło nie gaśnie i nie wiem jak mam już to ustawić??? W którym położeniu powinno sie gasić po zamknięciu drzwi? w położeniu do szyby czy do siedzenia?
Ostatnio zmieniony 22 mar 2007, 11:08 przez rabbit, łącznie zmieniany 1 raz.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Prawdopodobnie masz uszkodzony jeden z czujników w drzwiach, dlatego przy przełączeniu na świecenie w chwili otwierania drzwi lampka ci nie gaśnie. Zaraz pójdę sprawdzic jak to jest.
[ Dodano: 2007-03-22, 10:32 ]
Juz sprawdziłem W pozycji do szyby lampka bedzie świecić cały czas. W pozycji do siebie będzie gasłą po zamknięciu drzwi, ale jak bedziesz miał uszkodzony któryś czujnik to nie bedzie ci gasła, lub nie bedzie sie zaświecało przy otwieraniu drzwi. U mnie też tak było. 100% uszkodzony któryś czujnik w drzwiach.
[ Dodano: 2007-03-22, 10:32 ]
Juz sprawdziłem W pozycji do szyby lampka bedzie świecić cały czas. W pozycji do siebie będzie gasłą po zamknięciu drzwi, ale jak bedziesz miał uszkodzony któryś czujnik to nie bedzie ci gasła, lub nie bedzie sie zaświecało przy otwieraniu drzwi. U mnie też tak było. 100% uszkodzony któryś czujnik w drzwiach.
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt: