[B4 ADA] Pytanie o ori telefon audi 80
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
willi, Zadzwoniłem do szefa i się dowiedziałem że(cytuje):
"W naszym audi telefon z radiem nie jest oryginalne tylko z czegoś kiedyś zostało przeszczepione, z tego co pamiętam to do VW wchodziła do słuchawki duża karta i słuchawka jest niezależna od radia lecz może być opcja iż jest do niego podłączona aby działać jako zestaw głośnomówiący i w Audi tez tak raczej powinno być.
Czy przypadkiem teraz się nudzisz w pracy i zamiast robić siedzisz na tym twoim forum audi?"
"W naszym audi telefon z radiem nie jest oryginalne tylko z czegoś kiedyś zostało przeszczepione, z tego co pamiętam to do VW wchodziła do słuchawki duża karta i słuchawka jest niezależna od radia lecz może być opcja iż jest do niego podłączona aby działać jako zestaw głośnomówiący i w Audi tez tak raczej powinno być.
Czy przypadkiem teraz się nudzisz w pracy i zamiast robić siedzisz na tym twoim forum audi?"
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
panowie rowniez mam taki fonik i chcialem zapodac do audi na lans, mam ze wszystkim z centralkami itd tylko kable poodcinane nie ktore bo demontowalem na szybkiego od kolegi z f explorera. a temat jest taki ze tam nie wklada sie sim to jest taki smieszny tel jak zabytkowe benefony ze aktywacja jest na telefon a nie na karte sim i rzecz ma sie tak ze taki tel da sie uruchomic ale byloby to bardzo kosztowne chyba 5 lat temu owy kolega dowiadywal sie to powiedzieli w telefonii ze nawet kilka tys wiec odpuscil.