Witam was mam taki bardzo upierdliwy problem zaczęło się od tego ze w górnym rogu po stronie kierowcy z tyłu i za tylnim siedzeniem w tym słupsku co jest do szyby w modelach kombi zaczęła się lać woda w deszcz i tak się lała nawet mocno i po paru miesiącach zaczęła mi spadać podsufitka na całym bagażniku są przypięte pineski tak awaryjnie ale to lipa bo po mału pineski się utleniają i może to przejść na dach i lipa będzie.
Proszę was powiedzcie mi gdzie są te kanaliki odprowadzające wodę czy coś takiego i jak to przeczyścić i jak mam przykleić tą podsufitkę tak żebym ją zdjąć dać klej i założyć które plastiki zdjąć i tak żeby ich nie wyłamać bo szkoda.
[B4 avant]Ratunku Dach spada na głowe
[B4 avant]Ratunku Dach spada na głowe
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2011, 22:10 przez MichalxQ7, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Ratunku Dach spada na głowe
szkoda że za rok nie napisałeś to pewnie rdza zrobiłaby ci cabrio, jak można dopuścić do takiego stanu <osohozi>MichalxQ7 pisze: zaczęła się lać woda w deszcz i tak się lała nawet mocno i po paru miesiącach zaczęła mi spadać podsufitka
-
- Forum Audi 80
a co do dachu to nie mile informacje http://lubartow24.pl/informacje/lokalne ... _w_drzewo/
[ Dodano: 2011-04-14, 21:37 ]
cytat z artykulu Badanie stanu trzeźwości wykazało, że wszyscy pasażerowie audi byli pod wpływem alkoholu. Od kierującego pobrano krew do badań.
[ Dodano: 2011-04-14, 21:37 ]
cytat z artykulu Badanie stanu trzeźwości wykazało, że wszyscy pasażerowie audi byli pod wpływem alkoholu. Od kierującego pobrano krew do badań.