[B4 2.0 ABT] rozkładanie tylnych siedzeń
[B4 2.0 ABT] rozkładanie tylnych siedzeń
Witam,
czy ktoś próbował rozkładać tylne siedzenia bo nie zauważyłem żadnej dźwigni, która mogłaby przyczynić się do rozłożenia tak aby powiększyć powierzchnię bagażnika. Pytam ponieważ niebawem czeka mnie przewiezienie roweru, a do samego bagażnika nie wejdzie nawet po zdemontowaniu obu kół. Z góry dzięki za pomoc w rozwikłaniu zagadki
czy ktoś próbował rozkładać tylne siedzenia bo nie zauważyłem żadnej dźwigni, która mogłaby przyczynić się do rozłożenia tak aby powiększyć powierzchnię bagażnika. Pytam ponieważ niebawem czeka mnie przewiezienie roweru, a do samego bagażnika nie wejdzie nawet po zdemontowaniu obu kół. Z góry dzięki za pomoc w rozwikłaniu zagadki
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Tu jest link do podobnego tematu https://audi80.pl/b4-sedan-kanapa-i- ... t23887.htm tylko zdjęcia już niedostępne, niestety.olek70 pisze:Może nie masz kładzionej tylnej kanapy? Taką wersję też produkowano.
Zrobiłem fotke na okolice oparcia i półki. Widać że w tych okolicach na styku nie ma żadnej dźwigienki, ani nic podobnego co mogłoby poslużyć jako zwalniacz tylnego siedzenia i w efekcie co doprowadziłoby do jego rozłożenia.
Natomiast na tylnej ścianie bagażnika jest jakaś wajha/hak. Próbowałem to pociągać, ale nic się nie zwalanialo.
Wygląda na to, że u mnie nie da się rozłożyć tylnych siedzeń i pozostaje mi sprawić sobie bagażnik rowerowy na dach
Natomiast na tylnej ścianie bagażnika jest jakaś wajha/hak. Próbowałem to pociągać, ale nic się nie zwalanialo.
Wygląda na to, że u mnie nie da się rozłożyć tylnych siedzeń i pozostaje mi sprawić sobie bagażnik rowerowy na dach
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH