Witam
Mam problem, a mianowicie dywaniki z przodu sa tak jak by skurczone, tzn. jest szpara pomiędzy plastikiem na progach,(pod który powinien wchodzić dywanik) a dywanikiem. Szpara ta jest z przodu po stronie kierowcy i pasażera, i zaczyna sie tak mniej więcej w połowie drzwi przednich. Może macie pomysły, co spowodowało to i jak to poprawić.
strona pasażera
strona kierowcy
[80 b3] skurczone dywaniki?
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Jak tam kiedyś zaglądałem to jest tak, pod ta wygładziną jest taka zielona jak by wata do wygłuszenia a na samym spodzie podłogi są jeszcze około centymetrowej grubości siwe maty, twarde dosyć. Nie wyciągałem ich więc nie wiem dokładnie jak to wygląda, tak tylko wiedziałem. Ale jakby tego brakowało, to na pewno byłyby potem problemy takie jak macie koledzy.
Aaaaa to taki motyw :mrgreen:kokolino1 pisze:Też tak miałem. Jak się później okazało to pod tapicerką nie było całego wygłuszenia bo przy wycieku z nagrzewnicy ktoś je poprostu usunął. Może też być jak było mokro i wygłuszenie się bardzo zbiło(zgniotło). Dołożyłem nowe i jest miodzio.
Kurcze u mnie właśnie jest szpara, bo w tamtym miejscu było zalane, myślałem, że się skurczyło, ale u mnie też brakuję tej wykładziny głuszącej i jest troche wygnieciona
Czas się wybrać na szrotw takim razie :mrgreen:
Gdybym mógł dałbym Ci punkt pomógł
- Kokolino
- Forum Audi 80
- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Co prawda nie moje zdjęcie ale proszę.OGr pisze:Może ktoś pstryknąć fotkę przy okazji dokładania tych wygłuszeń ?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/707 ... 59f64.html