Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

[ABK + LPG] smród z nawiewów tak jakby z komory silnika

Awatar użytkownika
Patrique
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Patryk
Model: Audi A4
Nadwozie: Avant
Silnik:

Post autor: Patrique » 28 gru 2011, 10:44

Darek.K pisze:
Glaca26 pisze: także musze udać sie gdzieś na szrot bądz do sklepu kupić lepiej nowy :mrgreen:,
szczerze powiem że nie opłaca się takich rzeczy brać ze szrotu lepiej kup nowy jak się nie mylę to kosztował jakieś 20 zł. więc gra nie warta świeczki :mrgreen: spoko że udało się zlokalizować awarię, bezproblemowego użytkowania życzę pozdro. :-D
Dokładnie tak jak pisze kolega. Nowy króciec kosztuje 12,00zł w IC bez zniżek <ok> .

Ja mam teraz gorzej bo mnie pękł króciec wlotowy do nagrzewnicy. Co prawda nie cały, ale ma rysę która biegnie do połowy jego długości. No ale chociaż tyle, że mi nie łapie lewego powietrza. No cóż uroki starych samochodów, zawsze trzeba coś przy nich robić.

Glaca26
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Glaca26 » 28 gru 2011, 20:01

Darek.K pisze:
Glaca26 pisze: także musze udać sie gdzieś na szrot bądz do sklepu kupić lepiej nowy :mrgreen:,
szczerze powiem że nie opłaca się takich rzeczy brać ze szrotu lepiej kup nowy jak się nie mylę to kosztował jakieś 20 zł. więc gra nie warta świeczki :mrgreen: spoko że udało się zlokalizować awarię, bezproblemowego użytkowania życzę pozdro. :-D

Jak tylko to zmienie to dam znać czy pomogło czy nie. pozdrawiam

Awatar użytkownika
Patrique
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Patryk
Model: Audi A4
Nadwozie: Avant
Silnik:

Post autor: Patrique » 28 gru 2011, 23:47

Ja osobiście kiedy wymieniałem ten króciec to oring tego króćca posmarowałem dodatkowo silikonem 360`C. I wtedy nic nie ma prawa cieknąć <ok>

Glaca26
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Glaca26 » 06 sty 2012, 19:18

Opuśiłem klapę na zawiasach i podgiełem lekko do góry uszczelke która odgradza komorę silnika. Jak narazie nic nie śmierdzi nawet na świałach :) Krućca jeszcze nie wymienialem ale 20 zł kosztuje. pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wnętrze i tapicerka”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl