Stuki na łączeniu drzwi z kokpitem pojawiają się gdy jadę po nierównej nawierzchni.
Po analizie doszedłem do wniosku że problem jest w "poszyciu" drzwi.
Zastanawiam się w jaki sposób się je ściąga bo cholera na łatwizne to mi to nie wygląda.
Może ktoś rozbierał drzwi pasażera i podzieli się radą bądź też powie czy da się to "poszycie" dokręcić czy może trzeba doklejać etc....
[B4 2.0E Avant ABK] Stuki na łączeniu drzwi z kokpitem
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
Analizując problem doszedłem do wniosku że jeśli są do odkręcenia tylko te śruby co pokazałeś mi Grzegorz na foto i poszycie ściąga się podciągając je do góry to nie ma sensu go ściągać Kupiłem taśmę dwustronną samochodową do klejenia listem i dokleiłem paskiem długości 10 cm delikatnie odstające poszycie do drzwi. Problem rozwiązany przynajmniej chwilowo. Wszystko okaże się przy dłuższej eksploatacji. Dzięki za wskazówki.
[ Dodano: 2009-08-26, 00:39 ]
IC69 też dobrze kombinował analizując temat jaki napisałem "stuki" jednak powinienem się wyrazić trzeszczenie, ocieranie Gdyby były stuki to pewnie po poradzie odnalazłbym problem.
[ Dodano: 2009-08-26, 00:39 ]
IC69 też dobrze kombinował analizując temat jaki napisałem "stuki" jednak powinienem się wyrazić trzeszczenie, ocieranie Gdyby były stuki to pewnie po poradzie odnalazłbym problem.