[b2]-swap kokpitu z b3
[b2]-swap kokpitu z b3
Witam mam takie pytanie czy do audi b2 bedzie pasował kokpit z b- trójki? czy ktos widzial cos takiego ? a moze ktos ma zdjecia ciekawie odswierzonego wnetrza w tym ze aucie? pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2007, 22:52 przez leito1610, łącznie zmieniany 1 raz.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Też kiedyś widziałem takie cuś na allegro, i zbyt ciekawie nie wygladało. Sęk w tym że kokpit z B3 płynnie przechodzi w boczki drzwiowe, więc po zaadaptowaniu go do B2 będzie odstawał od reszty wnętrza i efekt nie bedzie ciekawy.
Jeżeli masz wersje sprzed liftu ( 81-84r) to możesz zmienić na kokpit na ten z wersji poliftingowej, wygląda dużo nowocześniej i nie ma problemów z montażem żadnych.
Jeżeli masz wersje sprzed liftu ( 81-84r) to możesz zmienić na kokpit na ten z wersji poliftingowej, wygląda dużo nowocześniej i nie ma problemów z montażem żadnych.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Leito zaloz sobie deske z audi 80 cc mialem taki model i deska wyglada super bardzo nowoczesna na tamte czasy zreszta na te tez ,nowe auta produkowane teraz maja deski z tandetnego plastiku,poszukaj najlepiej kompletu z boczkami,aby bylo w tym samym koloze,kierownice masz juz nowsza,moj kolega mial taka coupe jak twoja nawet ten sam kolor,a lakier tez masz zielony?on mial.
Czy nie jest to przypadkiem Twoje aktualne auto?? ====> viewtopic.php?t=2191 Moge sie mylić ale wydaje mi sie że jednak tak, bo widziałem je jakiś czas temu na allegro. Co do zielonego wnętrza to faktycznie bardzo ładnie sie prezentuje, tylko gryzie sie z obiciami foteli....