[80 B3]tapicerka z b4
- Daniello85
- Audi 80 Klub
[80 B3]tapicerka z b4
mam takie pytanie czy bedzie pasowac tapicerka z b4 do b3 chodzi mi o przednie fotele tylna kanape i boczki z drzwi wejdzie to bez problemow czy trzeba by cos przerabiac ??
Ostatnio zmieniony 27 sie 2007, 21:14 przez Daniello85, łącznie zmieniany 1 raz.
ja jestem po zabiegu takiej własnie operacji zmieniłem cała tapicerke łacznie z tylna kanapą, z przednimi fotelami nie ma zadnego problemu wyjmujesz stare wkładasz nowe z tapicerkami jezeli to parapety a ja takowe zakładałem własnie to bedziesz miał mały problem ale niewielki i jesli bedziesz miał wszystko przed sobą napewno sobie poradzisz a jesli chodzi o tylną kanape tam jest troche wiecej zabawy ale da sie zrobic z siedziskiem nie ma zadnego problemu co do oparcia trzeba dorobić mocowania i wszystko bedzie wygladac o wiele lepiej uwierz mi całość daje efekt
- Daniello85
- Audi 80 Klub
mi tez sie bardziej podoba tylko o to chodzi ze ja mam kanape bez zagłowkow a mam wsumie okazje kupic całom tapicerke z b4. jesli chodzi o czy boczki sa z parapetami czy bez to niewiem bo niepytałem sie kolesia musze podjechac do niego i zobaczyc co jeszcze dało by rade wyciągnąc z tej b4.IC69 pisze:Swoją drogą, tylne oparcie z B3 z wyprofilowanymi zaglówkami osobiście bardziej mi się podoba
Ajron jak bys mogł pokazac fotki jak zamontowałes te mocowania oparcia kanapy
[ Dodano: 2007-08-29, 22:17 ]
no i fotke jak ta tylna kanalpa sie prezentuje
kanape tylną mam własnie z zagłówkami takimi jak w przednich fotelach fotki jak tylko zrobie to wrzuce jak sie prezentuje
Swoja droga to za bardzo nie rozumiem co masz na mysli mówąc ze masz w b3 tylną kanape bez zagłówków bo w tym modelu kanapa bez zagłówków nie wystepowała dopiero w b4 pojawiłay sie takowe
Swoja droga to za bardzo nie rozumiem co masz na mysli mówąc ze masz w b3 tylną kanape bez zagłówków bo w tym modelu kanapa bez zagłówków nie wystepowała dopiero w b4 pojawiłay sie takowe
- Daniello85
- Audi 80 Klub
Co myslicie o tym :roll: Koles ceni 350zl z boczkami na drzwi. W poniedzialek mam miec zdjecia lepszej jakosci http://allegro.pl/item288033891_fotele_ ... mplet.html