[ 80 b3,b4 ] Wnętrza audi 80 b3 oraz b4
[ 80 b3,b4 ] Wnętrza audi 80 b3 oraz b4
Napisałem ten temat bo bardzo mnie zainteresował . Otóż chodzi mi dokładnie o to jakie wnętrza występowały w naszych 80.
Na początku zainteresowała mnie audi 80 b3 2.0 16V w których występowały kolorowe wnetrze ... zazwyczaj do koloru lakieru samochodu.
Zakochałem się w kolorze zielonym, który jest szczególnym rarytasem wsród b3 , szukałem takiego modelu ,jednak trafiło się moje autko i zaprzestałem poszkiwań ...
Razem z Ziemiorem często przeglądamy allegro w poszukiwaniu takich egzemplarzy....
Dlatego też dodaje zdjecia takich samochodów i prosze Was jesli znajdziecie jakieś ciekawe wnetrze dodajcie fotke do tego tematu ... być może stworzymy bardzo ciekawy album ....
A więc zaczynam :
AUDI B3 2.0 16v Sport Edition w kolorze Zielonym
Ostatnio znalazłem ja na allegro stan prawie ze idealny....
Mysle ze stworzymy ciekawy temat ... Ziemior jak Możesz to prosze pochwal się w tym temacie swoim autem
[ Dodano: 2010-10-18, 21:57 ]
Następny samochód
Audi 80 B3 1.6 Td w kolorze zielonym
Na początku zainteresowała mnie audi 80 b3 2.0 16V w których występowały kolorowe wnetrze ... zazwyczaj do koloru lakieru samochodu.
Zakochałem się w kolorze zielonym, który jest szczególnym rarytasem wsród b3 , szukałem takiego modelu ,jednak trafiło się moje autko i zaprzestałem poszkiwań ...
Razem z Ziemiorem często przeglądamy allegro w poszukiwaniu takich egzemplarzy....
Dlatego też dodaje zdjecia takich samochodów i prosze Was jesli znajdziecie jakieś ciekawe wnetrze dodajcie fotke do tego tematu ... być może stworzymy bardzo ciekawy album ....
A więc zaczynam :
AUDI B3 2.0 16v Sport Edition w kolorze Zielonym
Ostatnio znalazłem ja na allegro stan prawie ze idealny....
Mysle ze stworzymy ciekawy temat ... Ziemior jak Możesz to prosze pochwal się w tym temacie swoim autem
[ Dodano: 2010-10-18, 21:57 ]
Następny samochód
Audi 80 B3 1.6 Td w kolorze zielonym
Ostatnio zmieniony 26 paź 2010, 12:50 przez SzymekB, łącznie zmieniany 1 raz.
Ciemny bordo choć na fotkach jest troszkę jaśniejszy
===================================================
Young Edition
Czerwona
Kawa z mlekiem
Sztruks ?
Temat spoko fajny
Panowie potrzeba fotki z czerwoną tapicerą
Oraz znawcy Competition - jakie tam były tapicerki ?
Szymek możesz pomiędzy fotkami w kodzie BBC dawać spacje a nie enter to fotki będą obok siebie bo post jest jak glista ludzka he he
Young Edition
Czerwona
Kawa z mlekiem
Sztruks ?
Temat spoko fajny
Panowie potrzeba fotki z czerwoną tapicerą
Oraz znawcy Competition - jakie tam były tapicerki ?
Szymek możesz pomiędzy fotkami w kodzie BBC dawać spacje a nie enter to fotki będą obok siebie bo post jest jak glista ludzka he he
Ostatnio zmieniony 06 sty 2011, 12:35 przez ziemor, łącznie zmieniany 3 razy.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
GerB3, żeby jeszcze kokpit do kompletu był w kolorze tak jak u naszego kolegi . Miazga. Najbardziej mi się takie kolory podobają.
Ostatnio zmieniony 22 paź 2010, 21:53 przez eSPe, łącznie zmieniany 1 raz.
proszę bardzo <ok>ziemor pisze:Panowie potrzeba fotki z czerwoną tapicerą
link do aukcji ---> http://moto.allegro.pl/audi-80-b3-2-0-1 ... 53784.html
Proszę bardzosp.olsztyn pisze:GerB3, żeby jeszcze kokpit do kompletu był w kolorze tak jak u u naszego kolegi . Miazga. Najbardziej mi się takie kolory podobają.