[B4 1.9 AAZ] woda leje się do środka przez rączkę od otwiera
-
- Forum Audi 80
[B4 1.9 AAZ] woda leje się do środka przez rączkę od otwiera
Witam Kolegów, jak napisałem w temacie mam problem z wodą w aucie, podczas deszczu, a że ostatnio sporo padało, to udało mi się namierzyć ten newralgiczny punkt z którego woda wlatuje do środka, otóż z rączki do otwierania maski aż kapie. I tu mam pytanie - jak to jest rozwiązane, że tamtędy może wgl wpadać woda? I przedewszystkim - co z tym zrobić ? Proszę o pomoc
-
- Forum Audi 80
- jacek199315
- Forum Audi 80
- MartiniNBR
- Forum Audi 80
U mnie też pojawiła się woda, tylko po stronie kierowcy z przodu i z tyłu. Niestety nie mogę zlokalizować skąd się bierze, wszystko jest szczelne, dziur w podłodze brak, przez linkę i bezpieczniki na pewno nie leci.
Myślałem że będzie już spokój ale po podniesieniu lewego przodu na lewarku zauważyłem jak woda ciurkiem leci z tych rynienek idących pod autem koło progów. Są w nich takie gumowe korki i z ostatniego lało się jak z kranu :oops:
Myślałem że będzie już spokój ale po podniesieniu lewego przodu na lewarku zauważyłem jak woda ciurkiem leci z tych rynienek idących pod autem koło progów. Są w nich takie gumowe korki i z ostatniego lało się jak z kranu :oops: